ChocolateWarehouse Summer Sale

1 jaar geleden


Text only:

Nieuwsbrief juni 2017
Bekijk in browser.

Summer Sale


Veel producten in de aanbieding bij The ChocolateWarehouse.We gaan opruimen! Een selectie van onze aanbiedingen treft u hieronder aan, maar op onze site zijn er nog veel meer!
LET OP: voor alle aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt en op = op.

Inpakken maar


De echte stazak . Het kenmerk van deze zak is dat hij een zijvouw heeft en een rechthoekige bodem. Hierdoor staat hij niet alleen super, maat laat zich ook gemakkelijk aan de bovenzijde sluiten met een blok seal. Deze zakken zijn gemaakt van een unieke combinatie van 2 lagen materiaal (papier en folie) en hebben een venster. Maat: 80 + 50 x 240 mm.
Per 100 stuks van € 16,95 voor € 11,95.

Doorhaalvorken, bijzondere vormen


Rond, spiraal, driehoek etc. Alle bijzondere doorhaal-vorkjes nu in de aanbieding, 50% korting.
 

Spuitzakken met anti-slib


Professionele spuitzakken  Spuitzakken met een comfortabele anti-slip coating. Het eerste voordeel is de sterkte van de vierlaags folie. Als tweede kenmerk zorgt de stroeve buitenste laag van dit materiaal ervoor dat de spuitzakken veel beter in de hand liggen. Het derde kenmerk, de gladde folie aan de binnenzijde, zorgt voor het makkelijk openen van de spuitzak en een goede product-doorvoer. Daarmee ontstaat op de vierde plaats de mogelijkheid van nauwkeurige decorering. Het vijfde pluspunt is het ontbreken van een opstaande rand aan de spuitzak.Dit model kent geen opstaande rand, een sterke seal en een handige perforatie voor het eenvoudig afscheuren van de punt. 20 zakken nu voor € 4,95 (normaal € 7,60)
 

Espris van Van Wees


Esprits zijn distillaten die het aroma van verse producten op natuurlijke manier versterken. ,
De uitzonderlijke kwaliteit van onze esprits versterkt het smaakeffect. Door de hoge concentratie is slechts een kleine hoeveelheid nodig. Patissiers, ijsbereiders of chocolatiers bereiken met enkele druppels van Van Wees Esprits grootse effecten. Gebak, ijs en chocola worden daardoor niet onnodig vochtig en behouden ook na invriezen hun kwaliteit.
Nu € 6,50 per flesje van 50 ml. Zie de website voor de actuele voorraad.
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief of heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen. U kunt zich altijd uitschrijven voor onze nieuwsbrief, bijvoorbeeld via deze mail.
Contactgegevens:
Chocolate WarehouseWeidelaan 14Leimuiden, Zuid-Holland 2451 XH Netherlands
Add us to your address book
uitschrijven   voorkeuren aanpassen 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chocolate Warehouse · Weidelaan 14 · Leimuiden, Zuid-Holland 2451 XH · Netherlands

Chocolatewarehouse.nl

Categorieën: Webshop Cadeau Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019