Chrome OS op je oude pc en heel veel nieuwe smartphones
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 25 Mei 2018
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
How To Zet Chrome OS of Linux Mint op een oude pc
Geschreven door: Maikel Dijkhuizen - 23-Mei 15:56
Is je laptop of pc tergend langzaam? Probeer dan eens iets anders dan Windows 10, zoals Chrome OS of Linux Mint. Je zult merken dat de boel een stuk vlotter werkt, aangezien deze alternatieve besturingssystemen minder eisen stellen aan het systeem.
Lees verder
Review OnePlus 6 - Aan anderen gespiegeld
Geschreven door: Joris Peterse - 21-Mei 06:01
De OnePlus 6 smartphone heeft een vernieuwd uiterlijk, maar de karaktereigenschappen lijken hetzelfde gebleven: topspecificaties voor een messcherpe prijs en het beste dat Android te bieden heeft.
Lees verder
Partner Getest: Ockel Sirius A, een volwaardige pc in je binnenzak
24-Mei 10:13
Een kleine pc, zonder rompslomp overal mee naartoe nemen. Dat kan, met de nieuwste Ockel Sirius A. Chris Vissers, lid van het Techpanel.nl, test de komende weken de Ockel Sirius A. Waar hij de Sirius A voor gaat gebruiken? Vooral als media-apparatuur en voor zijn studie. Benieuwd naar zijn bevindingen? Je leest het hier!
Lees verder
Nieuws Acer toont nieuwe gaming- en pc-lijn in New York
Geschreven door: Mark Gamble - 23-Mei 17:16
Acer heeft woensdag in New York haar nieuwste line-up aan producten getoond. Het bedrijf komt onder meer met nieuwe Chromebooks en laptops, maar vooral gaming heeft grote aandacht tijdens de bijeenkomst.
Lees verder
Hands-on HTC U12 Plus – Glimmende topper krijgt het zwaar
Geschreven door: Rens Blom - 23-Mei 10:01
HTC’s nieuwe U12 Plus-smartphone moet gaan concurreren met de vlaggenschepen van Samsung, Huawei, OnePlus en Apple. Op papier kan de HTC U12 Plus goed meekomen, maar is hij de adviesverkoopprijs van 799 euro daadwerkelijk waard? Dat bekijken we in deze eerste indruk.
Lees verder
Partner Gratis minigids 'Veilig online toolkit'
23-Mei 10:37
Schrik je weleens van online bedreigingen? Met bewustwording, enkele simpele maatregelen én een actuele back-up nemen je zorgen al fors af. Met deze online minigids helpen we je daarmee op weg!
Lees verder
Overige elektronica De beste bluetooth-speakers die je nu kunt kopen
Geschreven door: Maikel Dijkhuizen - 22-Mei 13:36
Bluetoothspeakers zijn al voor enkele tientjes te koop, maar over het algemeen doe je je oren daar geen plezier mee. Om die reden gaan we in deze test op zoek naar kwalitatief hoogstaande modellen van gerenommeerde merken. Wat zijn de beste bluetooth-speakers van tussen de 200 en 400 euro?
Lees verder
Veiligheid Online security - Altijd veilig op internet
21-Feb 15:03
Het internet is vooral leuk, leerzaam en interessant, maar ergens ook een beetje gevaarlijk. Online veiligheid is dus geen overbodige luxe. Op deze pagina vind je de beste tips voor je online security.
Lees verder
Partner Maximaal genieten van je vakantie zonder onnodig veel geld uit te geven
24-Mei 12:54
De vakantieperiode breekt weer aan. Straks kunnen we heerlijk op reis en vooral heel veel genieten. Dat alles komt wel met een prijs. Hoe bespaar je voor én tijdens je vakantie, zodat je grip houdt op je uitgaven?
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl