Bekijk online versie

Een journalistiek kijkje achter de schermen van de redactie, live evenementen en aanbiedingen. Speciaal voor u als Volkskrant-abonnee.

 
Correspondentenmarathon
 

Hoe ziet het leven van een buitenlandcorrespondent eruit? Hoofdredacteur Philippe Remarque gaat in gesprek met alle achttien correspondenten van de Volkskrant. Een bijzondere avond waarbij u het gezicht achter de correspondent leert kennen. De avond is al uitverkocht, maar wij verloten nog 10x2 kaarten.

11 oktober, 20:00 uur, De Rode Hoed, Amsterdam.

Doe mee

 
Cinekid
 

Cinekid is het grootste mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar, met honderden nieuwe films, tv-series en documentaires en het MediaLab. Op 20 oktober is de Cinekid Volkskrant-dag, met deelnemende theaters in heel het land. U krijgt 50% korting op de kinderfilmselectie.

Ik wil naar de Cinekid Volkskrant-dag

 
Nachtredacteurschap
 

Als Nederlanders gaan slapen, gaat het nieuws gewoon door. Ook dan moet iemand bepalen welk nieuws belangrijk genoeg is om over te schrijven. Mari Meyer is zo'n nachtredacteur: 'Het is in de nacht een beetje survivaljournalistiek.'

Lees over deze nachtredacteur

 
V pub quiz
 

Televisieseries, dans, cabaret, film, filosofie, literatuur, eten en toneel.. weet u daar alles van? Kom het met vrienden bewijzen tijdens de V Pub Quiz, georganis eerd samen met NewWerktheater in Amsterdam.
Woensdag 24 oktober, teams van minimaal 3, maximaal 5 personen, €5 per persoon, 20:00 tot 23:00 uur quiz.

Schrijf uw team in

 
Dutch Design Week
 

Binnenkort presenteren ruim 2600 onderwerpers hun werk en concepten. Van 20 tot 28 oktober staat Eindhoven in het thema van de Dutch Design Week. Volkskrantlezers kunnen een DDW Festival Ticket kopen met 9 euro korting: een ticket voor 9 dagen kost voor u maar 18 euro. U krijgt toegang tot alle locaties en het DDW Music Festival. Kijk op de site voor de kortingscode.

Koop tickets

U krijgt deze mail, omdat u zich heeft aangemeld voor aanbiedingen en acties van de Volkskrant. Wilt u geen aanbiedingen meer ontvangen, klik hier om u af te melden.
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.