Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster
 
City Run op vrijdag 16 december
Samen sporten in de buitenlucht kan veel deugd doen! Wandel of loop volgende week samen met je vrienden of familie tijdens de City Run for Life en steun Studio Kontrabas.

Groepsaankoop groene stroom
Ook dit jaar gaat de Provincie West-Vlaanderen via een nieuwe groepsaankoop op zoek naar de energieleverancier die een lage prijs biedt voor 100 % groene energie. Inschrijven is gratis en vrijblijvend.

 
Terugblik voetbalfeesten
De voetbalfeesten in onze grote tent op het marktplein zitter er op. Helaas konden de Rode Duivels zich niet kwalificeren en is hun avontuur in Qatar al afgelopen.
Wil je nog even terugblikken? Check dan het fotoalbum op onze beeldbank.

Werken Brigandsbrug
Op dinsdag 6 december starten er werken aan het fiets- en voetpad van de Brigandsbrug. Fietsers en voetgangers moeten oversteken t.h.v. de Waterstraat en de tunnel. Ze fietsen of wandelen verder aan de overkant van de brug. Voor de auto's is er geen hinder.

 
Jobbonus
Wie recht heeft op de jobbonus, ontvangt daarover een brief van de Vlaamse overheid. Daarin staat dat je jouw rekeningnummer moet registreren via Mijn Burgerprofiel. Heb je problemen met deze registratie? Dan kan je - na afspraak - terecht in de bib. De medewerkers helpen je graag verder. Belangrijk: breng je identiteitskaart met pincode mee. Een afspraak maken kan via
T 051 32 14 65 of bibliotheek@ingelmunster.be
Kort nieuws
- Heb je een 100% elektrische auto? Maar kan je geen eigen laadpunt installeren en heb je er ook geen in de omgeving? Vraag dan een publieke laadpaal in je buurt aan op vlaanderen.be/laadpaal.

- Tijdens de Techniekacademie maken kinderen tijdens hun vrije tijd kennis met STEM en Techniek. Tijdens leuke én leerrijke workshops ontdekken ze de handige Harry en de wetenschapper in zichzelf. Ze krijgen begeleiding van een techniekcoach. Wil jij ook graag een techniekcoach zijn?

- Minder afval in de keuken? Schrijf je dan in voor de gratis online infosessies van IVIO: 'Koelkastbeheer' op 15 december en 'Koken met restjes' op 22 december. Meer info


 
Gemeentebestuur Ingelmunster - www.ingelmunster.be - T 051 33 74 00
Wij werken enkel op afspraak.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven