Aftrap voor uitduel met VVV-Venlo zaterdag 18.45 uur
Kunt u deze mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie.
Clubtopscorer Strand Larsen terug bij FC Groningen
Beste Voornaam,

De Eredivisie wordt morgenavond hervat na het interlandweekend van vorige week. FC Groningen staat met nog zeven competitiewedstijden op het programma zesde op de ranglijst en gaat er alles aan doen om een plaats in de play-offs te bemachtigen. De Trots van het Noorden gaat in speelronde 28 op bezoek bij VVV-Venlo. In Limburg wordt morgen (zaterdag 3 april) om 18.45 uur afgetrapt.

Alle internationals zijn goed teruggekeerd van hun interlandverplichtingen. Trainer Danny Buijs kan in Venlo ook weer beschikken over topscorer Jørgen Strand Larsen, die na een blessure terugkeert in de wedstrijdselectie. Buijs en zijn staf hebben dus weer meer opties om uit te kiezen. Bekijk hier de voorbeschouwing van onze trainer.
BEKIJK DE VOORBESCHOUWING >>
Verder in deze nieuwsbrief; de mogelijkheid tot het verlengen of bestellen van een seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 en algemeen directeur Wouter Gudde over het verlengen van zijn contract. Ook is de special over de Nederlandse familie van Ko Itakura terug te kijken.
30% korting op de gehele PUMA collectie
Algemeen directeur Gudde langer bij FC Groningen
ALGEMEEN DIRECTEUR GUDDE LANGER BIJ FC GRONINGEN
Wouter Gudde heeft een nieuw contract getekend als algemeen directeur van FC Groningen. De 36-jarige Schiedammer sloot twee jaar geleden een vijfjarige verbintenis met de Trots van het Noorden. Op verzoek van de Raad van Commissarissen (RvC) is deze overeenkomst tussentijds opengebroken en met twee jaar verlengd tot medio 2026.
LEES MEER >>
Verleng of koop nu een seizoenkaart voor 2021/2022
VERLENG OF KOOP NU EEN SEIZOENKAART VOOR 2021/2022
FC Groningen is donderdag 1 april gestart met de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2021/2022. Huidige seizoenkaarthouders hebben een persoonlijke mail ontvangen van de Trots van het Noorden met uitleg over hoe de huidige seizoenkaart kan worden verlengd.  FC Groningen kijkt er enorm naar uit om haar trouwe achterban weer te mogen ontvangen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. 
KAARTVERKOOP >>
Special: de Nederlandse familie van Ko Itakura
SPECIAL: DE NEDERLANDSE FAMILIE VAN KO ITAKURA
Ko Itakura werd aan het begin van 2019 gepresenteerd bij FC Groningen. De jonge Japanner begon aan zijn eerste avontuur in Europa en dat was in de beginmaanden niet eenvoudig. Hij sprak enkel Japans en kon niet communiceren met zijn teamgenoten of omgeving. Itakura kreeg vanaf zijn start in Nederland Engelse les aangeboden door de club, gegeven door Ingeborg van Veldhuizen. Hij bouwde een bijzondere band op met zijn docent waardoor het hele gezin Van Veldhuizen uitgroeide tot de Nederlandse familie van Ko Itakura.
BEKIJK DE SPECIAL >>
Hoofdsponsor
Naamgever stadion
Sponsoren
Eredivisiepartner
Digital partner
Social Media
U kunt zich hier afmelden op onze nieuwsbrief.