8 juli 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Grand Prix Content Marketing
image
Tele2 geeft online helden een podium
Onbeperkte data biedt oneindig veel mogelijkheden. In de digitale campagne ‘Online Helden’ geeft telecom-aanbieder Tele2 het podium aan vier echte online helden, die deze mogelijkheden volledig benutten. De digitale doorvertaling was in handen van Code d'Azur.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Coca-Cola steekt Oranje Leeuwinnen hart onder de riem
Ondanks het verlies gisteravond heeft het Nederlands vrouwenelftal tijdens het WK een historische prestatie geleverd met het spelen van de finale en dat mag worden beloond.
lees verder
twitter facebook linkedin
LeasePlan zet digitalisering in hogere versnelling met Salesforce
[advertorial] Zelfrijdend. Elektrisch. Gemeenschappelijk. Auto's zijn constant in ontwikkeling, net als de manier waarop we ze gebruiken. Voor een leasemaatschappij als LeasePlan betekent dit dat ze altijd paraat moeten staan om in te spelen op de volgende revolutie in hun sector. Daarom heeft het bedrijf een digitaal initiatief gelanceerd om de customer journey steeds verder te blijven verbeteren, met als het ultieme doel: altijd en overal een auto.
image
Albert Heijn: 'Met goede productdata kunnen leveranciers in de markt het verschil maken'
Albert Heijn is blij met de verbetering in datakwaliteit die in de levensmiddelensector is gerealiseerd. Betrouwbare productdata zijn voor de supermarktketen een voorwaarde geworden om een nieuw product in het assortiment op te nemen. Viktor Bos, manager productdata bij AH: 'Met goede productdata kunnen leveranciers in de markt het verschil maken.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ADCN en Orange Lions presenteren lessen van Cannes Lions 2019
Op woensdag 10 juli 2019 organiseert ADCN, de club voor creativiteit, in samenwerking met Orange Lions het officiële post-Cannes Lions evenement: The One That Got Away. Oftewel: #TOTGA , een inspirerende avond voor marketeers en creatieven.
lees verder
twitter facebook linkedin
Marketeer m/v - BBP Media (september 2019 - februari 2020)
[advertorial] Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte marketeer voor minimaal 32 uur! Als marketeer is het jouw taak om de titels - Marketingfacts, MarketingTribune, Twinkle en CustomerFirst - succesvoller te maken. Hierbij houd je je voornamelijk bezig met de ticketverkoop van de events die aan deze titels verbonden zijn (o.a. NIMA Marketing Day, CustomerFirst Congres en Shopping Today).
image
Admirror innoveert met interactieve spiegel
Admirror heeft spiegels interactief gemaakt. Het Limburgse bedrijf heeft de interactieve touch spiegel ontwikkeld, waardoor er nieuwe innovatieve communicatieoplossingen mogelijk zijn.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[juryrapport] Luuk en Leen (DDB Unlimited) winnaars Gouden Zaag 2019
Aanstormende creatieven Luuk Simonse en Leendert-Jan de Ronde van bureau DDB Unlimited hebben zojuist aan de voet van de Oude Wester in Amsterdam de prestigieuze Gouden Zaag 2019 in de wacht gesleept. Ook de andere vijf teams worden geprezen: 'iedereen die op zoek is naar talent, duik in de portfolio’s en smullen maar!'
lees verder
twitter facebook linkedin
Zend je beste contentmarketing case in voor 6 september!
[advertorial] Behoor jij tot de top van contentmarketing in de Benelux? Meld je dan voor 6 september aan voor de Grand Prix Content Marketing Awards, de prestigieuze prijs in jouw vakgebied! De Grand Prix bestaat uit Awards voor de meest succesvolle contentstrategieën en Bekroningen voor uitblinkende contentproducties in de specifieke categorieën creatie, distributie en partnerships.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.