Alle binnenzitters moeten naar buiten!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de webversie
Jantje Beton nieuws
Help ons! Ik wil spelen Ik wil helpen Speelbeweging
collecte campagne
Collecte gestart met TV & Radio campagne
De aftrap van Jantje Beton collecteweek van 6 t/m 11 maart wordt ingeluid met een nieuwe TV en radiospot. Een kind zoals Kyra dat niet kan buitenspelen, is ongelukkig van binnen. Steun Jantje Beton voor veilige speelplekken voor ieder kind, elke dag.

Alle binnenzitters moeten naar buiten! Bekijk de campagnevideo!
 
Doneer nu aan de collectant of doneer via jantjebeton.nl ››
 
 
4 april is het weer de Nationale Buitenlesdag! 
Staat de Nationale Buitenlesdag al bij jullie op de schoolkalender? Dinsdag 4 april 2023 is de dag dat we vieren dat er in heel Nederland buitenlessen worden gegeven, ben jij weer van de partij? Vergeet ook niet je collega’s hiervoor te enthousiasmeren, want met de hele school meedoen aan de Nationale Buitenlesdag is wel het allerleukst! 🐛 📖 😀 
 
En hoe leuk; KRO-NCRV ondersteunt de Buitenlesdag en zet een tekenwedstrijd uit waarmee je een unieke buitenles met Boswachter Tim kunt winnen! Lees verder! ››
4 april is het weer de Nationale Buitenlesdag! 
 
 
Inschrijven organisatie voorrondes NK Stoepranden 
Inschrijven organisatie voorrondes NK Stoepranden 
Ook dit jaar organiseert Jantje Beton, samen met hoofdsponsor Univé, het NK Stoepranden!

Wil jij ook voorrondes in jouw gemeente organiseren? Nu is je kans!

Op onze website vind je een handboek, voorwaarde voor deelname en veel meer. En hoe je van ons die coole Kerby stoepranden en ballen kunt krijgen! 
Wees er snel bij: aanmelden kan tot 17 maart.

Aanmelden voorrondes  ››
 
 
De Nationale Buitenspeeldag 
Wij staan al te trappelen! Woensdag 14 juni 2023 willen Jantje Beton en Nickelodeon van Nederland weer één grote buitenspeelplek maken! Samen vieren we wat zo belangrijk is: spelen! 

Organiseer jij ook een toffe buitenspeelactiviteit? Meld deze aan op buitenspeeldag.nl en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij' spandoek! 

Op de site vind je ook handige tips over hoe je zo'n buitenspeelfeestje op touw zet. Doe jij ook weer mee?
Aanmelden buitenspeeldag ››
De Nationale Buitenspeeldag 
 
 
Info, vragen & volgen
Info, vragen & volgen
Partners
VriendenLoterij
Nationale Postcode Loterij
jantjebeton.nl
Afmelden
Wijzig gegevens
Doei!
Je ontvangt onze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden over de activiteiten van Jantje Beton. De nieuwsbrief versturen we maximaal 2 keer per maand.