Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Column: Eten wat de pot schaft - Restaurant mist bezorgers vanwege verkeersovertredingen
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Restaurant moet bezorgers missen vanwege verkeersovertredingen
Een restaurant in
Tilburg
kan een tijd geen gebruik maken van de diensten van enkele bezorgers. Binnen drie dagen werden immers […]
Lees verder
Column: Eten wat de pot schaft
Eten wat de pot schaft
Het is vijf voor vijf. De lunch loopt uit de hand, de afwasser is te laat en de mise en place lijst is nog […]
Lees verder
Deliveroo roept EU op om flexibel werk in de platformeconomie te stimuleren
Deliveroo
heeft er bij de EU op aangedrongen om flexibel werk in de groeiende platformeconomie beter te beschermen. Dit blijkt […]
Lees verder
Video: The Bastard keihard de beste hamburger
De lekkerste hamburger in de categorie Finest is dit jaar te vinden in
Arnhem
. Chef-kok Laurentz Craane van Iveau Burgers & […]
Lees verder
Horeca gebruikt steeds meer groenten en fruit
Er liggen steeds meer
groenten
en fruit op het bord van de horecagast, zo blijkt uit cijfers van GroentenFruit Huis. Er wordt […]
Lees verder
Renovatie sterrenrestaurant Bridges
Bridges
, dat eind vorig jaar wederom zijn Michelinster behield, gaat voor een grote renovatie de deuren van 22 januari tot 12 […]
Lees verder
Finalisten voor AF&BM's F&B Professional of the Year '18 bekend
Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een […]
Lees verder
Genomineerden Restaurant Awards bekend
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde
award
vandoor? Wie is […]
Lees verder
Zilveren Koksmes 2018 voor Sebastiaan Schreuder
Eerder vandaag streden acht jonge
koks
om de titel én het Zilveren Koksmes tijdens het NK Jonge Koks tot en met 25 jaar op de […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Interview: Waarom je geen eurotekens op de menukaart moet plaatsen
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
Lichaam chef-kok Edwin Takens gevonden
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ?Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch