Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Column: waarom ben je duurzaam als je groenten eet? - IENS verdwijnt
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam
Sico de Moel is restaurateur. Als eigenaar van restaurant L'invité in Amsterdam maakt hij nogal wat mee. Zijn observaties en […]
Lees verder
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout
73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het […]
Lees verder
Gastronomisch Gilde gaat nieuwe samenwerking aan
Het Gastronomisch Gilde, vereniging voor vakmensen in eten, drinken en gastvrijheid en Het Nederlands Kokspanel, onderzoekspanel […]
Lees verder
24H Chefs haalt 55.600 euro op voor het Rode Kruis
Op zondag 17 februari 2019 stonden 24 topchefs, bartenders en BN’ers paraat om 400 gasten verspreid over 24 uur te voorzien van […]
Lees verder
Jelle Horst wint Jeunes Chefs Rôtisseurs
Jelle Horst heeft maandag 18 februari de nationale editie van de Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2019 gewonnen. De souschef […]
Lees verder
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants
De Nederlandse reserveringswebsite IENS gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Ongeveer de helft van de […]
Lees verder
Blurring 2.0: goed geregeld?
Consumenten winkelen steeds vaker online en zijn minder vaak in winkelstraten te vinden. Tijdens een dagje uit is het winkelend […]
Lees verder
2018 uitzonderlijk wijnjaar
Wijnmakers hadden niets te klagen in 2018, het was een prachtjaar. De wijnprijs zal hierdoor omlaag gaan in Spanje en Italië, zo […]
Lees verder
Peer Swinkels directievoorzitter Swinkels Family Brewers
Swinkels
Family Brewers kondigt vandaag het vertrek aan van
Jan-Renier
Swinkels, die na ruim twaalf jaar het […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Driessen Food en Debuut werken samen aan kennisoverdracht koks
El Bulli keert terug, maar niet als restaurant
Column: gluten-noten-lactose-intolerantie
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch