COMEDYPROGRAMMA BEKEND!

  

 

Foto: Wim Helsen

Lachen, gieren, brullen. Het nieuwe comedyprogramma in de Juliet en de Helga's is bekend en daar zitten grote comedymeesters bij met o.a. Wim Helsen, Martijn Koning, Henry van Loon, Dolf Jansen, Rundfunk en Comedytrain.

Juliet
De Juliet is een tent met ongeveer 1200 plaatsen vol dans, theater en natuurlijk comedy en cabaret. Het programma van dit jaar bevat een diverse mix van grote comedymeesters en opkomende namen. De Amsterdamse Soundos el Ahmadi presenteert het comedyprogramma: 

Wim Helsen
Cabaretier, acteur en taalvirtuoos Wim Helsen mixt absurde humor met precies genoeg venijn en moraal om je hard lachend  aan het denken te zetten.

Martijn Koning
De stand-up sets van deze onelinerbaas op ramkoers gieren als een Japanse hogesnelheidstrein door de wonderlijke wereld in zijn hoofd. Gordel om en gaan.

Henry van Loon
Aan de absurdistische humor van multitalent Henry van Loon kunnen momenteel weinig komieken in Nederland tippen.

Dolf Jansen
Dolf is back! Zoals gewoonlijk met een unieke, speciaal voor Lowlands Paradise gemaakte set natuurlijk.

Rundfunk
De bedenkers van de gelijknamige hitserie trekken het theater in met ‘Wachstumsschmerzen’, een show vol snelle sketches, kolderieke grappen en slechte dans.

Comedytrain
Deze onstopbare comedyrevue zette 25 jaar geleden stand-up comedy op de Nederlandse kaart en komt altijd met topcomedians naar Lowlands.

Herman in een bakje Geitenkwark
Dit vocaal-cabaretkwartet speelt net zo makkelijk met zijn stembanden als met jouw lachspieren.

De Partizanen
De Partizanen werden eind vorig jaar benoemd tot huiscomedians van ‘De Wereld Draait Door’ en grossieren in briljant absurdistische sketches met een kartelrandje.

Maartje & Kine
Dit Nederlands-Noorse duo verpakt de actuele waan van de dag in virtuoos vileine liedjes in alle toonaarden tussen klassiek, folk, balkan, tango en Franse ballade.

Helga's 
De Helga's is de plek voor stand-up comedy. Het programma wordt gepresenteerd door Howard Komproe.

Hier staan op het programma: Alex Ploeg, Berit Companjen, Matroesjka, Felix Heezemans, Jeroen Leenders, Kasper van der Laan, Kiki Schippers, Pieter Verelst, Rayen Panday, Stefano Keizers, Tim Hartog.

Goeiemorgen Lowlands
Nieuwe dagelijkse vooruitblikshow van het team van de mateloos populaire talkshow Daily Paradise Late Night.

Binnenkort worden meer acts aangekondigd, waaronder het literatuur, het theater- en dansprogramma, beeldende kunst, wetenschap, film en nog meer muziek. Eerder werd bekend dat o.a. Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Chef'Special, Cypress Hill, Elbow, Flume, Halsey, Iggy Pop, Kovacs, London Grammar, Michael Kiwanuka, Migos, Skepta en Solange en meer naar Lowlands komen.. 

Op www.lowlands.nl lees je alle uitgebreide info, staan foto's, video's en natuurlijk veel tracks. Alle tot nu toe aangekondigde acts kun je ook via de LL17 Spotify Playlist beluisteren.

UITSLAG SERVETTENWEDSTRIJD!
Aan creativiteit ontbrak het niet bij de inzendingen voor de servettenwedstrijd. We willen alle Lowlanders bedanken voor de grappige, kunstige en vooral smakelijke ontwerpen die onze kant op zijn gekomen. De winnaars die ervoor zorgen dat iedereen in augustus kan genieten van een kunstzinnig servet zijn: Merlijn Draisme, Stijn Speksnijder, Thomas van Dartel, Shanna Claus, Michel Martins, Anke Winkelmolen, Lokke Jak, Esmee Jakubowski en Rowan Vellinga. Gefeliciteerd!

KAARTVERKOOP
Een festivalticket kost €175,- (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlan ds, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van/naar NS-station Dronten of Lelystad. Ook zijn er voordelige groepstickets beschikbaar (voor groepen van 10 personen) voor de Early Bird-prijs van €165,- (excl. servicekosten).

Parkeertickets, Camper Camping-tickets en NS Lowlands-treinretourtickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Liever vorstelijk met de bus? Met de bussen van Event Travel reis je goedkoop en gemakkelijk vanuit honderden opstapplaatsen in Nederland van en naar Lowlands.


BLIJF OP DE HOOGTE!
Blijf ook op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram en beluister alle bevestigde acts via de LL17 Playlist op Spotify.

 

 
     
 
     
     

 

Copyright © 2017 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl