bekijk hier de webversie

GEGARANDEERD GOEIE GRAPPEN EN MEER..

 

HET LOWLANDS COMEDYPROGRAMMA IS BEKEND, DE INSCHRIJVING VOOR WHAT'S HAPPENING IS GEOPEND, REMINDER LOWLANDS SCHRIJFWEDSTRIJD EN JE KUNT NOG GLLAMPEN...

COMEDYPROGRAMMA BEKEND


De lolbroek van je vriendengroep even zat? Laat je dan in de Juliet en Adonis vermaken door deze professionele grappenmakers. Op Lowlands zie je de beste komedianten en stand-uppers van dit moment, waaronder:

PETER PANNEKOEK: Het is als met zijn achternaam: je weet wat je krijgt en het is altijd lekker. Deze Lowlandsveteraan en koning van de roast brengt je het beste cabaret van dit moment.

MICHA WERTHEIM: Hij gaat op Lowlands terug naar zijn roots: oldskool stand-upcomedy. Dat heeft-ie althans beloofd. Deze radicale cabaretier kennende zal het wel weer totaal iets anders worden. 

SANNE WALLIS DE VRIES: Deze cabaretière is van zeldzame allure en neemt je mee op een trip vol vlammende verbeelding met haar spijkerzoete stand-up comedy en met een perfecte timing.

HANS KAZÀN & STEVEN KAZÀN: ’s Lands bekendste goochelaar neemt zijn jongste zoon mee naar Lowlands. Reken maar dat vader en zoon Kazàn een schaterlach op ieders gezicht goochelen.

RONALD SNIJDERS: Deze cabaretier, schrijver en absurdist maakt onverwachte taalgrappen, strooit met nieuwe woorden die even moeten landen en knalt met gedachtekronkels die niet te plaatsen zijn.

SILENT COMEDY: Eén koptelefoon en vier verschillende cabaretiers met hun watervallen aan grappen en grollen. Uniek, verrassend en stereograppig.

MATROESJKA: Dit technocabaretduo keert terug naar Lowlands. Nu met grovere grappen, confronterende typetjes en prijzenwinnende liedjes op beukende techno.

COMEDYTRAIN: Kom op tijd want aan boord van deze trein zit een collectief van stand-up comedians die hun kaskrakers of het allernieuwste materiaal op je los laten.

KASPER VAN DER LAAN: Lachwijze Lowlanders hebben deze rossige stand-upper al langer dikke deuken in de Biddinghuizense festivalboter hebben zien slaan.

ERIK VAN MUISWINKEL: Hij plukte de parels uit de erfenis van Drs. P. en eert hem met een intieme, ironische, licht krankzinnige voorstelling vol met zijn favorieten. Buigt Allen Mee Voor Drs. P!

Daarnaast zijn ook bevestigd voor het comedyprogramma voor Lowlands 2019: AMELIE ALBRECHT -  HEHOBROS - GLODI LUGUNGU - RAYEN PANDAY - STEFAN POP - FABIAN FRANCISCUS - KIKI SCHIPPERS - PATRICK NEDERKOORN - TEUN VAN DEN ELZEN - NABIL AOULAD AYAD

MC's van het comedyprogramma zijn Soundos el Ahmadi en Howard Komproe. Een uitgebreid overzicht van het comedyprogramma zie je hier 

MELD JE AAN VOOR WHAT’S HAPPENING!

 
Altijd al op een podium willen shinen? Dit is je kans! Vanaf nu kun je jouw creatieve uitspatting inzenden voor What’s Happening en daarmee kans maken op Lowlandstickets én een plek op het What’s Happening podium op Lowlands. What’s Happening is de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobankop Lowlands, waarbij ze ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstormend artiest van de zolder naar het podium helpen.

Je kunt inzenden in acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury en de twee beste, gekste, mooiste of ontroerendste inzendingen winnen een plek op het What’s Happening-podium op Lowlands!

Voor meer info en het uploaden van jouw inzending kijk je op www.whatshappening.nl
Inzenden kan tot 7 juli 12.00u. Everybody is an artist, let’s go!

DEADLINE ALERT! DE GROTE LOWLANDS SCHRIJFWEDSTRIJD

Schrijfgrage lettertijgers opgelet: De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd sluit dinsdag 4 juni! Ben je een verhalenschrijver in hart en nieren en wil je kans maken op o.a. Lowlands tickets? Goed nieuws, want Lowlands is in samenwerking met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRC op zoek naar de beste schrijftalenten van Nederland.  

Laat je schrijvershand maar eens goed laten wapperen en stuur vóór dinsdag 4 juni jouw beste werk in. Voor spelregels en deelname, klik hier!

GLLAMPEN


Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag wat meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp! Daar vind je zowel basic accommodaties maar ook huisjes met boxsprings en stroom! Benieuwd? Klik dan hier voor meer informatie. 
 

STAY TUNED

Blijf op de hoogte van alles rondom Lowlands en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Spotify. Voor achtergrond en diepte-interviews kun je je abonneren op de LLOWCAST.

Wil je het jezelf makkelijk maken en een Facebook Messenger notificatie ontvangen wanneer we nieuws hebben? Regelen we voor je! Meld je aan via Facebook Messenger en de rest wijst zich vanzelf. Dan ben je ook nog eens als eerste op de hoogte!
Copyright © 2019 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:

Wijzig je instellingen of meld je af.