Ontdek nu de Vision Coupé en Kai Concept
Ontdek de Kai Concept en Vision Coupé   online versie
header image
 
  Vision Coupé en Kai Concept onthuld

Heb je de Kai Concept en Vision Coupé al gezien? Deze concept cars werden onthuld op de Tokyo Motor Show. De Vision Coupé toont de designfilosofie van de volgende generatie: gebaseerd op KODO design maar dan nog eleganter, luxer en stijlvoller. De Kai Concept is voorzien van een SKYACTIV-X motor en de voorbode van de nieuwe generatie. 

Door de pers zijn beide modellen zeer positief ontvangen. "Ongekend fraai design" schrijft Dutchcowboys en "Wauw, woorden schieten haast tekort" roept Autoweek over de Vision Coupé. 
 
 
 
Nieuwsgierig naar de concept cars?
 
 
cx5 design
 
 
Mazda CX-5 met automaat voor slechts € 1.000,- meerprijs

De SKYACTIV-Drive automaat maakt rijden in de Mazda CX-5 extra comfortabel: je rijdt relaxed, zonder het responsieve rijgedrag te verliezen dat de CX-5 zo'n genot maakt om in te rijden.

Tijdelijk betaal je voor een automaat in de Mazda CX-5 benzineuitvoering met 165 pk slechts € 1.000,- meerprijs. Bovendien ben je dan ook voorzien van 2.000 kg trekkracht.
 
 
Bekijk aanbod
 
Maximale veiligheidsscore voor de Mazda CX-5

De Mazda CX-5 heeft van de Euro NCAP de maximale veiligheidsscore van vijf sterren ontvangen. Opvallend is de indrukwekkende bescherming van volwassenen, kinderen en voetgangers. Dat is wel zo'n fijn gevoel. 
 
Meer over de Mazda CX-5 
 
Mazda6 wint triotest
Rijden als een zonnetje: wintertips van Mazda

Nu het kwik daalt, is het belangrijk je bandenspanning regelmatig te controleren. Wisseling van temperatuur kan namelijk je bandenspanning beïnvloeden. Bekijk meer tips zodat jij deze winter voorbereid op weg gaat.
 
Meer wintertips
 
banner #mazdasounds
 
Plan proefrit Brochure Zoek dealer Configureren
 
                 
       
                 
 
   
 
We zien je niet graag gaan, maar als je je wilt afmelden voor de Mazda emails, klik dan hier.