FietsActief - nieuwsbrief week 40 - 2018
FietsActief

Eropuit in oostelijk Duitsland

Zin in een actieve herfst trip? Denk eens aan de regio rond Berlijn, dat leent zich uitstekend voor mooie fietstochten. Maar ook de Duitse eilanden (veel zonuren!) vormen een prima fietsbestemming.

FietsActief

Hoe? Zo!

Actieradius berekenen

Handig: met deze online tool kun je heel aardig berekenen wat de actieradius van je e-bike is, onder verschillende fietsomstandigheden!

FietsActief

Met route Mokum

Cool Japan verkennen

Heb je interesse in wonderland Japan, bezoek dan de vernieuwde tentoonstelling ‘Cool Japan’ in Amsterdam. Prima te combineren met een fietsroute, bijvoorbeeld Mokum op de fiets.

FietsActief

Uitgebreide collectie e-bikes

Trek Bicycle Brand Store

Trek Bikes heeft haar derde eigen Brand Store in de Benelux, in Nijmegen. Je vindt er niet alleen racefietsen en mountainbikes, maar ook een uitgebreide collectie kinder-, stads – én RIDE+ elektrische fietsen. Aanrader.

FietsActief

Wat cijfers op een rij

Dus dáárom fiets jij

Voor het plezier! Een toch wel ietwat open deur die onlangs is onderzocht. Ook bekeken: waar je als fietser je geld aan uitgeeft…

FietsActief

Eropuit in de herfst met Roots

De herfst is begonnen! Een geweldig seizoen om er in de natuur op uit te gaan. Om het najaar zowel binnen als buiten te beleven, hebben onze collega’s van Roots twee prachtige boeken gemaakt: het Roots Doe-boek Vogels en De mooiste boswandelingen van Nederland. Je kunt deze boeken nu cadeau krijgen bij een abonnement op Roots!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer