25 juli 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Coolblue spreekt nu ook Engels
[Nieuws] Coolblue biedt vanaf vandaag ook een Engelstalige variant van zijn website en app. Daarvoor heeft de e-tailer een eigen vertaalbureau opgezet.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Twee op drie Nederlandse vakantiegangers boeken online
[Nieuws] Twee derde van de Nederlanders boekt zijn zomervakantie online, volgens het CBS. Nog één op de tien vakantiegangers regelt zijn trip bij het reisbureau.
twitter facebook linkedin
lees verder
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
[Advertorial] Consumentengedrag en ingrijpende technologische veranderingen dwingen FSI-organisaties een nog nooit beleefde digitale transformatie te ondergaan. In deze white paper biedt Sitecore unieke perspectieven op wat de belangrijkste overwegingen en trends zijn die financiële dienstverleners in het oog moeten houden bij hun technologische investeringen.
image
image
Prijsdwang e-tailers levert Philips miljoenenboete op
[Nieuws] De Europese Commissie legt Philips een boete op ter hoogte van 29,8 miljoen euro wegens het dwingen van online elektronica-aanbieders tot prijsrestricties.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nederlanders sturen meeste online orders retour
[Nieuws] Van alle consumenten in Europa sturen Nederlanders het vaakst bestellingen van webwinkels retour. Dat meldt de meest recente E-Shopper Barometer van DPD.
twitter facebook linkedin
lees verder
Gelijk oversteken
[Advertorial] Ook de ontwikkelingen in online betalen ontwikkelen zich in een razendsnel tempo. Zo ook bij Marktplaats, waar je sinds eind vorig jaar gelijk kunt oversteken. Een koper kan tegen 2% van de aankoopsom het bedrag op een derdenrekening laten zetten; de verkoper krijgt pas betaald als zijn product binnen is. Twinkle sprak met de CEO van Marktplaats Olivier van Duijn over zijn visie op de toekomst.
image
image
Waarom je in de zomer alvast moet nadenken over de feestdagen
[Tips] De zomer draait op volle toeren, wat in veel branches een rustige periode betekent. Meer tijd om je te richten op de drukste periode in online retail.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.