De Visjuwelier kenmerkt zich door luxe en gemak
 
VIS Magazine
 
 
 
Uit Vismagazine 4
De Visjuwelier kenmerkt zich door luxe en gemak
 
De Visjuwelier ging tijdens een verzwaarde lockdown van start. Maar voor eigenaresse Noëlle Bensi was haar eigen visspeciaalzaak een droom die uitkwam. De prachtige inrichting is voorzien van de nieuwste snufjes.
 
Lees verder
 
Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial
 
In deze special hebben we weer veel informatie, verhalen en interviews voor je verzameld. Bijvoorbeeld hoe je aan de slag gaat met de nieuwe hygiënecode, WUR-onderzoeker Hermien van Bokhorst-van de Veen over de strijd tegen biofilms en hoogleraar Levensmiddelenmicrobiologie Marcel Zwietering over salmonellabesmettingen bij Ferrero.
 
Naar de Hygiënespecial
 
 
Cornelis Vrolijk en Krijn Verwijs bundelen krachten
 
Cornelis Vrolijk en Krijn Verwijs gaan samenwerken. De twee familiebedrijven tekenden vorige week een intentieverklaring waarin is afgesproken dat Cornelis Vrolijk gaat deelnemen in de schaal- en schelpdieractiviteiten van Krijn Verwijs.
 
Lees verder
 
Trend: Minimalistische industriële inrichting
 
Verswinkel Bouwen verzorgt het volledige traject van nieuwbouw, verbouw, aanpassingen of levering van RVS-meubels, verwerkingsmachines, kook- en vaatwasapparatuur. “We geven advies door middel van een uitgebreid intake-gesprek op locatie."
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Spakenburg viert nieuwe haring
 
Na twee feestvrije corona-jaren heeft de vishandel dit jaar extra uitgepakt. Niet alleen werd dinsdag 14 juni het eerste vaatje voor een recordbedrag geveild in Scheveningen, Spakenburg organiseerde een dag later een heus Haringfeest.
 
Lees verder
 
Kaat Mossel ontvangt nieuwe oogst mosselen
 
Het Rotterdamse visrestaurant Kaat Mossel ontvangt dinsdag 28 juni de nieuwe oogst mosselen. Het gaat om de Zeeuwse bodemcultuur mosselen waarvan het seizoen meestal begin juli start en ongeveer negen maanden duurt.
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Meer nieuws
Boeken
‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem
 
Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap. Want leidinggevenden kunnen meer van heer Bommel leren dan je zou denken
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 5 | juni 2022
 
Het thema van dit nummer van Vismagazine is Noordzeevis. Met onder andere:
  • Pessimisme en innovatie in de Noordzeevisserij
  • Vliegende start voor VAN VIS
  • Noordzeevis promoten tegen betaalbare prijzen
  • Koeling van schip tot schap
  • Interview: Koeltechnisch Buro Midden Nederland

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers