topstrook
 

Klik hier indien de nieuwsbrief niet juist wordt weergegeven

07 april 2020

 
header
Corona update
     
 
MKB-Limburg gaat telefonisch het gesprek aan met leden

De komende weken neemt MKB-Limburg telefonisch contact op met al haar leden voor een persoonlijk gesprek. Het bel-team van MKB-Limburg bestaat uit 21 betrokken bestuursleden en medewerkers.  We horen graag wat je bezighoudt, welke uitdagingen je hebt en hoe we je kunnen ondersteunen in deze periode. We helpen graag, dus aarzel niet om hulp te vragen. 

 

Toer langs de velden
De belronde is onderdeel van de Corona Crisis Aanpak van MKB-Limburg. Onder de noemer 'Toer langs de velden' wordt actief telefonisch contact opgenomen met onze leden. Om een luisterend oor te bieden én waar mogelijk te helpen. Naast het MKB-Limburg Ondernemersplatform biedt MKB-Limburg hiermee directe en concrete handvatten om Limburgse ondernemers te ondersteunen in deze crisis. 

 

Word je eigen crisismanager

Businesscoach Susanne Maris helpt ondernemers structuur aan te brengen in de problematiek van deze crisis. Kun jij hulp gebruiken? Raadpleeg kosteloos de video's van Susanne en maak gebruik van de wekelijkse interactieve Q&A sessies op het MKB-Limburg platform. Zo word jij je eigen crisismanager. 

 

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW-regeling)

De voorwaarden voor de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) zijn bekend. Het coronavirus heeft ondernemend Nederland in zijn greep. Veel bedrijven kampen als gevolg van door de overheid afgekondigde maatregelen met omzetverlies. 

Lees meer

 
   
   
 
Meer informatie

MKB-Limburg Service Center: Postbus 910 - 6040 AX Roermond
www.mkblimburg.nl - info@mkblimburg.nl