Vastgoedmarkt
Online versie
‘Coronacrisis plaatst crises afgelopen honderd jaar in immense schaduw’
Leegstand, afwaarderingen en een aanzienlijk lager rendement. De coronacrisis zal alle andere crises van de afgelopen honderd jaar in een immense schaduw werpen, blogt Ruud de Wit.
Lees verder >
Woonplicht wint terrein in de Randstad
Nadat eerder Amsterdam al een woonplicht lanceerde, lijken steeds meer steden in de Randstad het voorbeeld te volgen. Naast betaalbaarheid geldt leefbaarheid als belangrijkste argument.
Lees verder >
Hoop op snel herstel ebt langzaam weg in de vastgoedsector
Waar eerst de hoop op een snel herstel in de V-vorm overheerste, krijgen vastgoedprofessionals steeds meer het idee dat de coronacrisis een langdurige affaire wordt.
Lees verder >
Eigenaar haalt tot studio verbouwde garage van de markt
Een tot kleine studio omgebouwde garage die te huur werd aangeboden in Rotterdam leidde tot een storm van verontwaardiging op social media. Inmiddels is de woning al niet meer voor verhuur beschikbaar.
Lees verder >
Geen zeepbel: stijgende huizenprijzen in Amsterdam zijn structureel
Ondanks de hoge prijzen voor Amsterdamse koopwoningen is er geen zeepbel. Prijsstijgingen gaan de afgelopen eeuwen hand in hand met stijging van de huurprijzen en zijn bovendien goed te verklaren in het licht van de steeds lagere rentestand.
Lees verder >
Lantaarnpalen kunnen de hele stad verslimmen
De ontwikkeling van smart cities gaat razendsnel. Heimen Visser van Primevest Capital Partners weet alles van slimme lantaarnpalen en vrachtwagens die niet meer voor een rood stoplicht hoeven te wachten. ‘Gemeenten kunnen ervan profiteren.’
Lees verder >
Drijflichaam kantoorgebouw versleept door Nederlands landschap
De bouw van Floating Office Rotterdam heeft een mijlpaal bereikt: het verslepen van het drijflichaam van Zaandam naar de uiteindelijke ligplaats in de Rotterdamse Rijnhaven.
Lees verder >
RVE Vastgoed koopt bedrijfscomplex in Haarlem
RVE Vastgoed heeft twee kantoorgebouwen en tussengelegen fabriekshallen op het bedrijvenpark De Waarderpolder in Haarlem gekocht van Möhringer Liften.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright