NTK
Coronaproof naar kindervoorstellingen in het SCALA Theater!
Belle en het Beest
Één van de meest romantische sprookjes komt naar het SCALA Theater; Belle en het Beest! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste en meest magische voorstelling voor de hele familie!

Kom jij ook langs op dinsdag 22 december in de Jaarbeurs in Utrecht?
Bestel kaarten
Buurman & Buurman hebben al op zoveel plekken gekampeerd, maar op 1 plek nog niet... En dat is het SCALA Theater in de Jaarbeurs in Utrecht! Zaterdag 7 november is het zover, dan mogen de buurmannen genieten van een welverdiende vakantie in het SCALA Theater! Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze....

Ben jij er ook bij?  
Bestel kaarten
Buurman & Buurman
Enquête Anne-Marie
Anne-Marie Schreuder komt bij ons afstuderen! Daarbij is zij voor haar afstudeeronderzoek op zoek naar ouders met kinderen van 2 t/m 6 jaar die wel eens naar het theater gaan (met hun kinderen) om haar korte enquête in te vullen!

Heb jij eventjes de tijd om deze korte enquête in te vullen? Het duurt slechts 3 minuten en is volledig anoniem! Je helpt zowel haar als ons er enorm mee.

Je maakt ook nog eens kans op een NTK tegoedbon t.w.v. €25,- te besteden bij ons op de NTK website! Hoe maak je hier kans op? Stuur een screenshot van de bevestigingspagina zodra je de enquête hebt ingevuld naar prijsvraag@ntk.nl.

Onder de inzendingen verloten wij de NTK tegoedbon! De winnaar krijgt per mail bericht.

Vul hieronder de enquête in!
Vul hier de enquête in!
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa