| | Geen anderhalve meter meer in de horeca, wel coronatoegangsbewijs De coronaplannen van het kabinet zijn uitgelekt. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de anderhalvemeterregel op 25 september opgeheven. Anderzijds blijven de beperkte openingstijden voor de horeca in […] Lees verder |
|
|
|
| | ''Geen steun betekent vrij ondernemen'' De horeca klimt uit het dal, de blik is gericht op de horizon. Natuurlijk zijn er zaken, al dan niet blijvend, veranderd. Hoe kijkt Robèr Willemsen, horecaondernemer en voorzitter van Koninklijke […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | ''Het kabinet kiest ervoor het regime voor de horeca te verzwaren'' Het kabinet wil de regelgeving voor de horeca gelijktrekken, máár met een verzwaring voor hele branche. Dit houdt onder meer in dat een portier en kaartverkoop verplicht boven zijn wanneer er een […] Lees verder |
|
|
|
| | Koken met Skyr: heerlijk bij vis Marineren met zuivel is niet nieuw. Als je kijkt naar de Indiase keuken, is marineren in yoghurt al een eeuwenoud gebruik in curries. Ook in de Turkse en Maghreb keukens is yoghurt een veelgebruikt […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Per 20 september toegangstesten bij events van 75 personen of meer Vanaf 20 september moet er in de horeca, bij evenementen (zoals festivals en publiek bij sportwedstrijden) en bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters) gewerkt worden met […] Lees verder |
|
|
|
| | Personeelstekort in de horeca: ''Liever de riolering in voor drie keer meer salaris'' In de Scheveningse vissershaven vind je het Zeemanshuis, een café dat al sinds 1990 een toevluchtsoord is voor havenarbeiders, Engelse en Deense vissers, échte Scheveningers en een enkele […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|