Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Crimineel geld in horeca aangepakt - Het dessert: ondernemers over hun plan van aanpak
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca
De gemeente Amsterdam heeft samen met andere overheidsinstanties een manier gevonden om
crimineel
geld te weren uit de horeca. De […]
Lees verder
René Bogaart is Meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland-Noord
René Bogaart van Big Horeca B.V. is uitgeroepen tot de Meest Markante
Horecaondernemer
van Zuid-Holland-Noord. Juryvoorzitter […]
Lees verder
Het dessert, daar kun je meer mee doen
Het dessert is een vast onderdeel van de menukaart, je kunt niet zonder. Toch is het in de realiteit van de drukke […]
Lees verder
Chef-kok Marcel van Zomeren al dertig jaar achter dezelfde kachel
Marcel van Zomeren is 30 jaar verbonden aan In den
Rustwat
in Rotterdam. Hij begon in 1988 als chef van het door Michelin met een […]
Lees verder
Beachclub maakt zich nu al op voor de zomer
Afgelopen zomer heeft Bistro & Grill Later aan Zee een fantastisch zonovergoten seizoen gedraaid. De gerestylde beachclub in […]
Lees verder
Horeca Academie start met koksopleiding in het Engels
Om te zorgen dat er nóg meer goed opgeleide
koks
in Nederland zijn, start de Horeca Academie in 2019 met een Engelstalige […]
Lees verder
Cornelis Bar & Kitchen kiest voor lichte gerechten
Cornelis
Bar & Kitchen (Rotterdam), bekend om gerechten van hoogwaardig vlees, heeft zijn kaart een flinke restyling gegeven. […]
Lees verder
Noordwijkse restaurants trappen culinaire 2FOR1 campagne af
Noordwijk
is de hele maand november weer in de ban van 2FOR1. De Noordwijkse culinaire campagne vindt voor het zevende […]
Lees verder
Hof van Saksen start samenwerking met Drenthe College
Hof van Saksen
, onderdeel van Landal GreenParks, start begin 2019 met de Hof van Saksen Academy; een nieuw opleidingstraject in […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh
Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"
Interview Castell Zaandam: Bistro met een topchef achter de pannen
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch