Via je digitale en fysieke touchpoints komt een vloedgolf aan gevarieerde data je kant op. Verdiep je in zero- en first-party data en real-time hyperpersonalisatie.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

Het einde van cookies is een blessing in disguise. Want via je digitale en fysieke touchpoints komt met hoge snelheid een vloedgolf aan gevarieerde data je kant op.

Verdiep je in zero- en first-party data, real-time hyperpersonalisatie, omnichannel customer experience en ijzersterk datamanagement in de Customer Data videocollectie. Boeiende cases en verhelderende talks.  

De video's gaan live op 21 mei. Welke video kijk je het eerst?

 
 
 
Ook de auto zelf levert waardevolle data. Hoe meer databronnen, hoe beter?

Bas van den Bouwhuijsen (Volvo)

Ook de auto zelf levert waardevolle data. Hoe meer databronnen, hoe beter?

In de automotive is de auto zelf een waardevolle databron. Kun je die data overal voor inzetten? Hoe krijg je toestemming? Hoe garandeer je hoge datakwaliteit? En als je daarnaast ook data verzamelt uit het dealernetwerk, de online verkoop en van leasepartners, hoe houd je dan het overzicht? Bas van den Bouwhuijsen over de impact op de Volvo-organisatie.

Stroomlijn je datamanagement >
 
 
De data-spagaat in de business van diervoeding

Marlou Mulders (Prins Petfoods)

De data-spagaat in de business van diervoeding

Diervoeding is een atypische business wat betreft databronnen. Want het baasje en huisdier zijn verenigd in één klant. Hoe stuur je dan op basis van klantdata? Hoe geef je advies op maat met Kunstmatige Intelligentie? En welke waardevolle data verzamelt het Care Team van Prins Petfoods? Marlou Mulders vertelt je alles over data en personalisatie.

Personaliseer elke interactie >
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.