Nieuwsbrief van 20-9-18 6:50:00
Online bekijken

Of gaat u liever op pad, naar de Warmtepomp roadshow of Vakbeurs Energie

HomeTouch: één toestel voor zowel deurcommunicatie als domotica!

Voortaan beschikt men dankzij de HomeTouch van BTicino over één toestel voor domotica en deurcommunicatie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren via het touchscreen of met de app op smartphone of tablet. Dankzij een eenvoudige en onmiddellijke interface heeft u alle functies van het MyHOME_Up-systeem binnen handbereik: verlichting, automatisering van rolluiken, temperatuur, Nuvo muziekdistributie, scenario's en functies die kunnen worden bereikt met de integratie van apparaten en systemen van derden

PA-806DMP, de 100 volt versterker van Monacor

Een 100 volt versterker is een bijzonder soort versterker. Het is een versterker die bedoeld is om verschillende 100 volt luidsprekers binnen een vaste installatie aan te sturen en van vermogen te voorzien. De PA-806DPM is een volledig geïntegreerde versterker, voorzien van een USB speler, FM tuner en bluetooth. Deze versterker is bijzonder geschikt voor omroep- en muzieksystemen in onder andere: grote hallen, bedrijfspanden, commerciële gebouwen, grote kerken of sportvelden.

NIEUW: MAGNUM Premium RVS Front verdeler!

Deze professionele MAGNUM premium regelunit is zeer compact en vervaardigd uit hoogwaardig Roestvrij Staal/RVS van het type 4301 waardoor er, in tegenstelling tot vergelijkbare verdelers, geen roestafzetting kan plaatsvinden. Hierdoor kan MAGNUM 10 jaar garantie geven op het huis van deze verdeler. De verdeler is standaard voorzien van een Grundfos ALPHA2 L pomp. Deze verdeler is uitermate geschikt voor lage temperatuur verwarming (LTV).

Bezoek de Warmtepomp Roadshow!

Wil jij je kennis over warmtepompen vergroten? Ben je benieuwd welk type warmtepomp het best aansluit bij jouw project? Zoek je meer informatie over wetten en subsidies op het gebied van duurzaamheid? Of ben je benieuwd waar je rekening mee dient te houden in de keuze voor een bepaald afgifte systeem? Bezoek dan de Warmtepomp Roadshow! De Warmtepomp Roadshow, georganiseerd door LG en Centercon, staat in het teken van kennisdeling.

Tijdelijk korting op geselecteerde McAlpine producten!

Op zoek naar een McAlpine Universeelsifon (met beluchter) of een McAlpine Wasmachine Afvoerset? Ontvang nu korting op deze producten! Het enige dat u hoeft te doen, is uw factuur van uw aankoop bij de technische groothandel te uploaden. Ga snel naar onze website en profiteer van de hoge kwaliteit en het montagegemak van McAlpine!

COTES industriële all-round luchtontvochtiger

Cotes Allround C105 is een innovatieve grote luchtontvochtiger die uw bedrijf in staat stelt om circa 4.000 m3 tot 9.000 m3 droge lucht per uur te produceren met maar liefst een vochtverwijderingscapaciteit van 25 liter tot ruim 50 liter per uur. De All-Round C105 is het nieuwste en grootste model in het standaardgamma van Cotes-ontvochtigers, waarmee tegen redelijke kosten de luchtvochtigheid van een groter luchtvolume geregeld kan worden. Door de strakke rvs-behuizing misstaan Cotes all-round luchtontvochtigers niet op plekken waar ze in het zicht geplaatst moeten worden.

Energie-efficiënte ventilatieoplossingen ten top tijdens Vakbeurs Energie

Dit jaar vindt de 14de editie plaats de Vakbeurs Energie van 9 tot en met 11 oktober. Ook dit keer staan termen als ‘energieopwekking en ‘energiebesparing’ centraal. Duco als ventilatiespecialist past volledig binnen het plaatje met hun energiebesparende technieken voor het huis van de toekomst. Met de verschillende uitvoeringen van de DucoBox én met de meest recente ontwikkelingen binnen Duco, DucoBox Eco en Ducobox Energy, zijn gezonde en energie-efficiënte woningen geen utopie. U vindt Duco in Hal 3, stand F.043.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.