|
|
| | | VISwijzer opgenomen in nieuw EKO/Green Key-keurmerk | | Green Key en Stichting EKO-keurmerk zijn tot een gecombineerd keurmerk gekomen voor horecaondernemingen. In dit nieuwe EKO/Green Key-label is ook de VISwijzer meegenomen. Onlangs kreeg Gasterij Wasven in Eindhoven dit keurmerk als eerste uitgereikt tijdens een horeca-netwerklunch. | | |
|
| |
|
|
| | | Reinita en Niels van VIS. Nootdorp | | Hoe leuk is het, als twee jonge visondernemers allebei afkomstig zijn uit een visfamilie en elkaar leerden kennen tijdens een visuitje, samen een bedrijf overnemen? | | |
| | | Dag van de Zeeuwse visserij komt terug | | In 2012 vond de laatste editie van de Dag van de Zeeuwse visserij plaats. Acht jaar later wordt dit evenement nieuw leven in geblazen. De nieuwe editie is op 20 juni 2020. | | |
|
| |
|
|
| | | Redactiestage bij onze Food vakbladen | | Wij zoeken een nieuwe stagiair! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage. | | |
|
| |
|
|
|
| Verse vis efficiënt én plasticbesparend verpakken | | Wilt u verse vis efficiënt verpakken? Dat kan met de nieuwe generatie X-line machines van MULTIVAC. Bovendien bespaart u extra op verpakkingsmateriaal. De TX 710 traysealer en de RX 4.0 dieptrekverpakkingsmachine hebben prijzen in de wacht gesleept! | | |
|
|
|
|
| | | Visit Wadden lanceert Smaak van de Wadden | | Onlangs lanceerde Visit Wadden de campagne ‘Smaak van de Wadden’. Het doel van de campagne is om 'de pure smaak' van het Waddengebied onder de aandacht te brengen en bezoekers en inwoners kennis te laten maken met de verse producten rechtstreeks van het land en uit de zee. | | |
| | | Programma Schelpdierconferentie 2020 | | De zesde editie van de internationale schelpdierconferentie vindt plaats op 16 en 17 januari 2020 op het Deltapark Neeltje Jans. De organisatie maakte onlangs het programma bekend. Dit bestaat onder andere uit lezingen, uitreiking duurzaamheid awards en een handelsbeurs. | | |
|
| |
|
|
|
|
|
| Eindejaarstips | | Het einde van het jaar nadert. In dit artikel bespreekt Gerrit van den Berg van Profinis enkele tips voor ondernemers om tijdig fiscale maatregelen te treffen, die voordelig kunnen uitpakken. | | |
|
|
|
|
|
| Meer weten met Big data in 60 minuten | | “Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek “Meer weten met big data in 60 minuten”, ontkracht hij dit beeld. | | |
|
|
|
|
| Fijne Feestdagen! | | Dit is de laatste nieuwsbrief van 2019. Het team van Vismagazine wenst u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling. | | |
|
|
|
|
|
| Vismagazine 9 | December 2019 | | In dit nummer onder andere: - De trends van 2020
- Jaarlijkse conferentie Visfederatie
- MSC investeert in de visspecialist
- VIS. Nootdorp
- Interview Steven Adolf
|
|
|
|
|
|
|
|
| Vismagazine Huis ter Heideweg 13 3705 MA Zeist |
|
| |
| |
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|