Gezondheid
Nieuwsbrief

10 dagdagelijkse voorwerpen die meer bacteriën bevatten dan je wc-bril

Zou je je boterhammen op de wc-bril leggen? Natuurlijk niet, maar misschien wel op je computerklavier? Wel, dat doe je beter niet, want meestal bevat die nog veel meer bacteriën! En zo zijn er nog meer van die ‘ogenschijnlijk niet vieze dagelijkse gebruiksvoorwerpen’ …
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

5 manieren om dagelijks meer water te drinken zonder dat je het door hebt

De clichétruc om uit een hervulbare 1-literfles te drinken zullen we je besparen, want die slapeloze nachten omdat je die laatste halve fles nog snel voor bedtijd ad fundum leegdronk zijn niet ideaal.

Lees meer,...

Gezondheid.be

De meerwaarde van vlees in een gezonde voeding

ADVERTORIAL
96 % van de Belgen eet vlees. Maar is vlees eigenlijk wel gezond? In dit artikel vind je alles wat je moet weten over vlees binnen een gezond voedingspatroon.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom zorgt seksuele selectie voor mooie mannen met zinloze blindedarmen?

Het beste voorbeeld van seksuele selectie zijn de kleurrijke veren van een mannetjespauw. De staart is geheel overbodig, kan zelfs een handicap vormen bij gevaar, maar de vrouwtjes zijn er dol op! Hoe zit dat bij de mens?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gewokte groente met steak

Gewokte groente op smaak gebracht met allerlei kruiden en oosterse ingrediënten. Lekker met een gebakken steak, een ander mager stukje vlees of vis.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Vier misverstanden over ongewild urineverlies

Over ongewild urineverlies of urine-incontinentie bestaan veel misverstanden en taboes. Zo denken veel mensen foutief dat urine-incontinentie hoort bij verouderen, dat het alleen bij vrouwen voorkomt of dat het normaal is na een bevalling.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Meer aandacht nodig voor risico trombose door pil

Het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) vraagt meer aandacht voor de risico's van anticonceptiemiddelen met hormonen.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven of aanpassen. (v_18b)