logo Dagelijkse Gedachte
Dit is de Dagelijkse Gedachte. Met elke dag een moment van bezinning werk je mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen.
''Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist.''
Manu Keirse (Ingezonden door: Ingrid Damen, Heiloo NL)
(Informatie van onze partners)
KERST-ADEMEN op Kasteel de Schans
afbeelding vuur
Donderdag 20 december 20.00 uur t/m zondag 23 december 16.00 uur
''Op adem komen" om weer ontspannen de feestdagen en het nieuwe jaar in te gaan! De donkere dagen rond Kerst zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en contact te maken met je levensenergie. Ook een tijd waar mensen behoefte hebben aan verbinding, warmte, bezinning en gezelligheid.
Neem tijdens dit lange weekend de tijd om bij jezelf naar binnen te gaan en te voelen waar jij je energie vastzet. Je leert jouw adem voller en ruimer maken, wat je letterlijk meer lucht geeft. Dit heeft als gevolg dat je ontspanning gaat voelen in je lichaam. Het werkt bevrijdend en geeft je meer zelfvertrouwen.
In een geborgen, veilige en warme sfeer word je meegenomen met verschillende ademoefeningen (o.a. ademen in warm water), rituelen, meditaties en Emotioneel lichaamswerk .

Maak herboren een stap naar het nieuwe jaar!
Laat je hart verwarmen tijdens KERST-ADEMEN
Stuur ook een Dagelijkse Gedachte in
Bijvoorbeeld
een mooi citaat, een wijze uitspraak, een dichtregel of een gedachte van jezelf. Klik hier.

Jouw gegevens aanpassen
Beste , je ontvangt de Dagelijkse Gedachte op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com omdat je je hiervoor hebt aangemeld. Wil je jouw gegevens aanpassen? Klik hier. Wil je de Dagelijkse Gedachte (tijdelijk) niet meer ontvangen? Klik hier.

Dagelijkse Gedachte, Draadbaan 24, 2352 AW Leiderdorp, Netherlands