De nieuwsbrief met leuke tips en ideeen voor een dagje uit of weekendje weg.
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie.

 
Dagje uit of weekendje weg plannen? Bel
088-5405805

Zin in een compleet verzorgd dagje uit in Giethoorn

Giethoorn van A tot Z is een dagje uit waarbij alles van A tot Z geregeld is. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. De dag start om 10 uur met ontvangst, u gaat lekker het water op, fietsenhandboogschieten en de dag sluiten we af met een lekker diner, buffet of bbq. Al te boeken vanaf 4 personen.
Geniet en boek ook een compleet en uitstekend verzorgd dagje uit in Giethoorn

 

3-daags Fietsweekend in Egmond aan Zee

Het fraaie duingebied van Egmond is uitermate geschikt voor fietstochten en nodigt uit om een heerlijk weekend of zo een paar dagen lekker te komen genieten. Fietsliefhebbers en strand-liefhebbers opgelet, dit is dus dubbel genieten voor een mooie prijs. Boek vandaag nog deze fietsaanbieding en kom genieten in Egmond aan Zee.
Geniet 3 dagen van een heerlijk Fietsweekend aan Zee

3-daags SUPER vriendinnen weekend op de Veluwe - Met Langlaufen en E-scooteren

Aan 1 nachtje niet genoeg? Boek dit arrangement en slaap 2 nachten in een knusse hotelkamer gelegen in een Finse Chalet. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch langlaufen en een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Dit programma bevat alle onderdelen voor een geslaagd vriendinnenuitje op de Veluwe.
Beleef met vriendinnen een super weekend op de Veluwe

 

2-daags Fietsarrangement - Hap Trap en Geniet in 2 provincies

Hap, trap en geniet met dit heerlijke fiets-arrangement in Brabant. Door de ligging van dit hotel op de grens van Gelderland en Noord-Brabant ontdekt u tijdens dit 2 daagse arrangement 2 provincies. Na een dagje trappen bent u van harte welkom in het restaurant voor een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu.
2 Dagen fietsen en genieten in 2 provincies met de Hap, Trap & Geniet aanbieding!

Afmelden


 
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/trTKUOJPaUIDjueA5ZQ2OJEOUeokizbrRHo7EYWK/<