5 april 2018
Online versie
MarketingTribune
image
Eveline Aendekerk nieuwe directeur CPNB
Eveline Aendekerk start 1 september 2018 als directeur van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). Zij is momenteel nog directeur van Dance4Life.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[video] Duurzame marketing met Ruud Zanders - co founder Kipster
Hoe kun je anders met dieren en voeding omgaan, zodat we allemaal kunnen blijven eten? Ruud Zanders van kippenfarm Kipster spreekt hierover in MarketingTribunes nieuwe videoserie 'Naast Hendrik'.
lees verder
twitter facebook linkedin
Registreer je nu voor het verpakkingsevent Packaging Innovations 2018!
[advertorial] Op 10, 11 en 12 april vindt hét niet te missen verpakkingsevenement van 2018 plaats in Jaarbeurs Utrecht. Marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en inkopers komen samen tijdens de 6e editie van Packaging Innovations , welke tegelijkertijd plaatsvind met Empack. Bezoek onze conferenties, bestaande uit 35+ (inter)nationale sprekers en maak kennis met de 100+ exposanten!
image
WPP onderzoekt wangedrag topman Sorrell
Reclame-concern WPP zit in zwaar weer. De machtige topman Martin Sorrell wordt beschuldigd van wangedrag en is geschorst. De ophef heeft negatieve invloed op de beurskoers van de marktleider in reclameland.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Esprix nomineert 33 campagnes
Drieëndertig campagnes zijn genomineerd voor een Esprix. Etcetera leidt het bureau-klassement met vijf nominaties. De jury maakt op 23 mei tijdens de uitreiking bij Eye Amsterdam bekend wie er brons, zilver of goud winnen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe collegereeks over Customer Experience Management in theorie en praktijk!
[advertorial] Op 17 mei start het Institute for Service Leadership een nieuwe collegereeks over de Beleving van de Klant. Naast theorie kunt u in deze reeks kennis nemen van de ervaringen van AEGON, Transavia, Nespresso, Oogziekenhuis Rotterdam, Nuon, De Efteling en de NS. In 8 avondcolleges krijgt u inzichten aangereikt die u kunt gebruiken voor uw eigen klantstrategie.
image
Product life cycle als kapstok voor kracht van displays
Smurfit Kappa heeft de visuele communicatiekracht van displays onderzocht. Lex de Vries, Sales Director Displays van Smurfit Kappa Zedek, gaat er alles over vertellen op het eerstvolgende Shopper Marketing Update Live!-event.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De Kuyper steekt cocktaillikeuren wereldwijd in een nieuw jasje
De cocktail- en likeurflessen van De Kuper Royal Distillers krijgen een nieuw uiterlijk om het onderscheid duidelijker te maken tussen de ‘essential’ likeuren en de ‘variation’ cocktaillikeuren.
lees verder
twitter facebook linkedin
Van huisstijlchaos naar professioneel template management in Office 365
[advertorial] Voor multinationals die verspreid zijn over locaties in de hele wereld, versnipperd in divisies en talloze afdelingen, is het niet eenvoudig om de collectieve huisstijl over langere tijd consequent te handhaven. Het lijkt voor veel organisaties dan ook een onhaalbaar streven om grip te krijgen op de bedrijfsidentiteit, hun template management en de chaos van documenten die hieruit ontstaat. Maar is dat wel zo?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.