Een overzicht van alle nieuwe hotspots, evenementen en nieuwtjes in Haarlem en omstreken!
View this email in your browser
De hele stad kleurde afgelopen donderdag oranje, Bevrijdingsdag staat weer voor de deur en het mooie weer is eindelijk aangebroken: kortom één groot feest. De maand mei is weer aangebroken en er staat ons weer veel moois te wachten. Met hopelijk veel zon deze maand, hopen wij dat iedereen weer lekker door de stad kan banjeren en de terrassen volstromen. Wij zijn er klaar voor!

DANÉ: VERTROUWDE GEZICHTEN, UNIEKE SMAKEN

Waar het fornuis bruist, de wijn walst en de tijd vliegt: dat is restaurant Dané van eigenaren Tommy Nelissen en Laurien Davids. Een plek waar al je zintuigen geprikkeld worden en je met een voldaan gevoel de deur weer uit gaat. Laat je verrassen door het culinaire en tegelijk laagdrempelige karakter van dit casual-chique restaurant aan de Riviervismarkt.
LEES MEER >

KIJKEN, KIJKEN, KOPEN? STADSVILLA MET ZWEMBAD

Even dachten we naar een huis op Ibiza te kijken, maar het bleek toch echt een huis in ons eigen Haarlem te zijn. Deze week verscheen hij op Funda, dit herenhuis uit 1910 in de Tempeliersstraat met droomtuin en zwembad. Van binnen trouwens even mooi, vol originele details en tot in de puntjes verzorgd. Kijk je mee?
LEES MEER >

11X FAVORIETEN VAN DE HAARLEMSE MARKT

Onze favoriete bezigheid in het weekend? Lekker ronddwarrelen over de zaterdagmarkt, die elk weekend op de Grote Markt te vinden is. Wij gaan elke marktkraam af voor de lekkerste vis en heerlijke zoetigheden, maar ook voor een vers boeket bloemen. We love it. Ik zette een aantal van mijn favorieten op een rijtje!
LEES MEER >

MADE WITH MAUDE: WIJN VAN POWERVROUWEN

Made with Maude heeft dorst naar verandering in de wijnwereld. Maud Kleuskens blaast met haar vernieuwende start-up het stof van de traditionele wijnindustrie. Met goede wijnen vieren we maar al te graag de mooie momenten in het leven. Maar dan moet het feest wel voor iedereen zijn.
LEES MEER >

TEYLERS MUSEUM: HET OUDSTE MUSEUM VAN NEDERLAND

Dit prachtige historische museum ligt aan het Spaarne en is ongetwijfeld één van de grootste trekpleisters van onze stad. Niet alleen erg populair onder de vele toeristen die Haarlem goed weten te vinden, ook onder ons als muggen mag een bezoek aan dit museum eigenlijk niet ontbreken.
LEES MEER >
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2023 Haarlem City Blog, all rights reserved.

Our mailing address is:
info@haarlemcityblog.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Haarlem City Blog · Kamperlaan · Haarlem · Haarlem, Nh 2012 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp