DATING TIME
EERSTE DATE

Hoe vaak je het ook al hebt gedaan misschien… een eerste date is en blijft reuze spannend en een speciale gebeurtenis. Je maakt tenslotte maar één keer een eerste indruk. Enkele effectieve datingtips zijn dan ook geen overbodige luxe. Tenminste als je van je eerste date een waar succes wilt maken! Enne... geen idee wat je aan moet trekken op dat eerste afspraakje? Geen punt. Zolang je deze mode blunders maar achterwege laat! 

LIEFDE OP REIS
Hoewel de meeste singles geen singlevakantie boeken om een date te scoren (dat doen singles doorgaans op een datingsite of met een datingapp) is het natuurlijk helemaal niet onmogelijk om je nieuwe liefde te ontmoeten tijdens een singlereis. Het is nou eenmaal een gegeven dat we allemaal een stuk relaxter zijn wanneer we op vakantie zijn. Singlereizen zijn hot en happening, maar een paar do’s en don’ts zijn natuurlijk altijd handig. Daarom de 10 geboden voor singlereizen.
GELD & SEKS
Geld speelt een belangrijke rol in ons leven. Datingsite Parship deed daarom onderzoek naar de rol van geld in de partnerkeuze en daar kwamen verrassende resultaten uit. â€‹Wanneer je als vrouw weer gaat daten is het fijn wanneer je iemand treft waar jij je goed bij voelt. De vraag is wanneer begin je weer aan seks? Iedereen die ooit in zo’n situatie heeft gezeten kan erover meepraten: blijf je in een getroebleerde, ingewikkelde relatie, of kies je voor jezelf? Wist je dat je behalve online kunt daten nu ook online kunt scheiden?
SINGLES ONTMOETEN
Waar ontmoet ik andere singles? Die vraag stellen heel wat kersverse vrijgezellen zichzelf. Vooral op vrijdagavond. Of zondagochtend. Juist dan is het ‘alleen zijn’ extra voelbaar en het gemis aan iemand om je heen het grootst. Dus waar ontmoet je als single nou andere singles? Een paar suggesties.

De eerste zomerse dagen zorgen voor de nodige zomerkriebels bij de Nederlandse singles. Heb je een eerste date gepland en wil je dit keer iets anders doen dan een koffiedate? Verras hem of haar dan met een first date in een attractiepark. 100 singles maken kans op Sprookjesdate in de Efteling!
​
DATING INFO
Een diner bij kaarslicht, lekker eten en een glaasje wijn wordt door velen gezien als de perfecte eerste date. Maar wat als jij en je date date hier niet zo dol op zijn? Extra hip doen als je eigenlijk heel casual bent? Niet doen! Extra uitbundig gekleed terwijl je introvert bent? Niet doen! Single mannen die niet al te lang zijn en nog altijd op zoek naar een toffe date kunnen in hun handen wrijven. Datingapp Badou wilde weten wat de ideale lengte was om regelmatig naar rechts geswipet te worden. Het resultaat is verrassend. â€‹
LIFESTYLE
Denk je dat een veeleisende baan niet zo’n invloed heeft op je gezondheid? Dan zit je er naast.Worstel jij al een tijdje met je overgewicht en ben je er klaar voor om proberen af te vallen met hulp van een diëtist? Dan kan je in de toekomst hulp van de zorgverzekeraar vergoed krijgen. Meer dan een kwart van de datende vijftigplussers gebruikt een verzonnen naam om zijn identiteit te beschermen. Plannen maken voor een leuk weekend? Check de agenda.
Volg ons