Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Een stapje hoger

Test Shimano 105 7020

Shimano's nieuwste 105 groep kun je tegenwoordig ook met schijfremmen kiezen. Menno reed er mee op een Cinelli en een Cannondale. Zijn ervaringen lees je op de site.

Fiets

Kom op de fiets naar Bike MOTION

Scoor je ticket met korting

Start je fietsseizoen op de leukste fietsbeurs van de Benelux en kom op de fiets naar Utrecht? Van 1 t/m 3 maart staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van alle soorten fietsen. Scoor tijdelijk je ticket voor €11,50 i.p.v. €16,00 euro en ontvang een gratis bidon!

Fiets

Crowdsource gokje?

Di-Pro fietscomputer

De Shanren Di-Pro fietscomputer belooft veel goeds, maar of het allemaal waargemaakt gaat worden zul je moeten afwachten. Bluetooth, ANT+, navigatie, geïntegreerde verlichting en als kers op de taart….96 uur batterijduur bij gebruik van gps! Via crowdsourcing kun je er nu goedkoop aankomen, maar het blijft een gok.

De mooiste klassieker van het jaar

Ga met Fiets naar Limburgs Mooiste

Sta jij dit jaar aan de start van Limburgs Mooiste op 15 juni 2019? Je ontvangt nu een gratis startbewijs bij een half jaar abonnement op Fiets. Je betaalt nu slechts €37,50, een korting van maar liefst 52% op de totale winkelwaarde.

Fiets
Fiets

Fiets mee

De Alpentocht 2019

Sportieve uitdaging voor het goede doel!

Heb jij de Col du Galibier ook nog op jouw lijstje staan? Doe dan mee aan de Alpentocht op 7 september 2019. Fiets naar de top en verzet bergen voor CliniClowns.


MELD JE NU AAN OP WWW.ALPENTOCHT.NL

Fiets

Meer eten ...

Meer afvallen

Gewicht verliezen is niet eenvoudig. Minder calorieën innemen is één ding, maar als je daarbij niet let op wat je precies eet kun je jezelf uithongeren zonder het beoogde resultaat. Als je wilt afvallen zonder vermogen te verliezen gaat het er niet alleen om hoeveel je eet, maar vooral ook om wat je eet. En het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar misschien moet je zelfs wel méér gaan eten!

Fiets

3 etappes in NL

Route Vuelta 2020

De Ronde van Spanje rijdt volgend jaar in drie etappes zo’n 400 kilometer door Nederland, dat heeft de organisatie tijdens een presentatie bekend gemaakt. De eerste etappe is een ploegentijdrit over 23 kilometer met start en finish bij de Jaarbeurs. 

Fiets

Review

Canyon Inflite AL SLX 6.0 Race

Het beste wat je deze winter op zondagmiddag kon doen nadat je die besmeurde fiets had gewassen was met een lekkere kop soep, of een stevige trappist, in de stoel kijken hoe Mathieu van der Poel zijn volgende overwinning behaalde. Hoe lekker is het dan dat die juist gewassen fiets hetzelfde karretje is als de fiets van ‘Matje’?!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer