Bekijk en bestel: 10 jaar Week van het geld in coincard
Beste meneer / mevrouw Do
De Koninklijke Nederlandse Munt zet, als enige producent van Nederlandse euromunten, de Week van het geld in het zonnetje! De Week van het geld wordt jaarlijks georganiseerd door het platform Wijzer in geldzaken, onderdeel van het ministerie van Financiën, om aandacht te vragen voor financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel in het onderwijs als thuis. Ter ere van het 10-jarig jubileum van het project, met als thema ‘Goed omgaan met geld is goud waard’, is er een speciale coincard uitgebracht. De coincard bevat naast de enige echte Week van het geld-penning ook een officiële 2 euromunt uit 2021. Deze komt niet in circulatie en is, behalve in onze muntsets, niet los verkrijgbaar. Mis deze exclusieve uitgifte dus niet!

Ontdek ook het verhaal van Hugo de Groot! De vernuftige schrijver ontsnapte vandaag precies 400 jaar geleden via een boekenkist uit Slot Loevestein, dat toen als gevangenis gebruikt werd. De nieuwe Zilveren Dukaat in de ‘Nederlandse kastelen’-reeks staat dit keer in teken van dit beruchte kasteel. De Zilveren Dukaat wordt geslagen in opdracht van het ministerie van Financiën. PostNL heeft bovendien een Gouden Postzegel uitgebracht waarop Hugo de Groot staat afgebeeld. 

De Week van het geld coincard, de Zilveren Dukaat ‘Kasteel Loevestein’ en de Gouden Postzegel ‘Hugo de Groot’ zijn direct leverbaar!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 10 jaar Week van het geld in coincard
Bekijk en bestel: Zilveren Dukaat ‘Kasteel Loevenstein’ 2021 en Gouden Postzegel Hugo de Groot
Privacy  •  Voorwaarden