Hey John,
Al in Halloween stemming? Dan is de nieuwe reusch Pure Contact X-Ray G3 SpeedBump de absolute tophandschoen voor jou! Twijfel niet en bestel dit prachtige en unieke model!
 
Dankzij een compleet nieuw productieproces en met de nieuwe SpeedBump Technology is reusch erin geslaagd om een extra laag latex in de handschoenen in te brengen waardoor er een ongekende 3D foam ontstaat. In vergelijking met de klassieke foams zorgt de 3D SpeedBump foam ervoor dat je nog meer controle krijgt en daardoor een nog betere grip. De SpeedBump elementen zorgen voor maximale grip en balcontact. De G3 Ultra Soft maakt het geheel helemaal af, een fantastische foam voor alle weersomstandigheden.
Met een nieuwe collectie presenteert HO Soccer diverse modellen in een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding! Supremo, One and Clone overtuigen door een comfortabele pasvorm en een geweldige grip. Dit alles voor een messcherpe prijs en je hebt tophandschoenen om je handen voor een topprijs!
De functionele underwear van KEEPERsport is altijd een pionier geweest in de wereld van sport underwear voor amateur- en professionele keepers. Bovendien zorgen de verbeterde naden voor een comfortabele pasvorm in alle weersomstandigheden. Onze underwear wordt gebruikt door vele profkeepers in binnen en buitenland!
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
KEEPERcast - der KEEPERsport Torwart Podcast
Verantwoordelijk voor de inhoud
2019 KEEPERsport GmbH
Tel .: 0043 (0) 2252 766 46
E-mail: office@keepersport.at
BTW-nr.: ATU 62801445
Statutaire zetel: Kottingbrunn, OOSTENRIJK​

U hebt zich geregistreerd voor de KEEPERsport-nieuwsbrief. Als u zich wilt afmelden, klik hier.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KEEPERsport International · Anzengrubergasse 26 · Kottingbrunn 2542 · Austria