de allerbeste deals voor u!

3 jaren geleden


Text only:

Meivakantiedeals!    

Nog even en het is meivakantie! Wilt u er even lekker tussen uit met het hele gezin en niet de hoofdprijs betalen. Dan hebben wij een aantal aantrekkelijke meivakantiedeals voor u van 2 t/m 9 mei.
Meivakantiedeal Lipno Meer - € 609,00  p.w.
Het 12-14 persoons vakantiehuis Josephine in Zuid-Tsjechië ligt vlakbij het Lipno Meer, waar u kunt fietsen, wandelen en watersporten.
Meivakantiedeal Centraal-Bohemen - € 309,00 p.w.
Het nieuw gebouwde 6-persoons vakantiehuis Wagner ligt in een bosrijke omgeving, vlakbij het bekende kasteel Karlstejn. U kunt tevens heel gemakkelijk met de trein naar Praag.
Meivakantiedeal Noord-Bohemen - € 359,00 p.w.
Vlakbij het 7-persoons vakantiehuis Jacob in Radvanice ligt het Broumovsko landschapsreservaat en de Adrspach rotsen. Een echte aanrader, maar ook het stadje Broumov zelf is een bezoek waard.

    Overnachten in kastelen en kloosters   

Altijd al een keer in een écht kasteel willen slapen? Wat u tegenhield was waarschijnlijk het prijskaartje dat aan zo'n verblijf hangt. Bij Tsjecho Reizen zorgen wij ervoor dat ook zo’n unieke overnachting betaalbaar is. U kunt bij ons al voor € 25 p.p.p.n. met ontbijt verblijven in het vier sterren Kasteel Hotel Maxmilian. Het luxe hotel ligt op een unieke plek, nabij de 'Gouden Stad' Praag en het bijzondere “Tsjechische Paradijs”. Een andere unieke overnachting is in het voormalig klooster dat verbouwd is tot het prachtig Parkhotel Kasperske Hory

   70 jaar Bevrijdingsreis    

Naar aanleiding van de 70 jaar bevrijding dit jaar hebben wij een nieuwe groepsreis in ons programma opgenomen "De 70 jaar bevrijdingsreis". Tijdens deze reis willen we mensen bewust maken van de vrijheid die we nu hebben en dat dit niet vanzelfsprekend is gegaan. Deze vierdaagse reis bevat een bezoek aan het voormalige concentratiekamp Terezin in Tsjechië en aan de ‘Gouden Stad’ Praag. Optioneel kan de reis verlengt worden. Er kan bijvoorbeeld een excursie naar het voormalige Duitse concentratiekamp Buchenwald worden toegevoegd. Bent u geïnteresseerd in deze reis voor uw vereniging, school of andere organisatie neem contact met ons op.

Boomkroonpad Lipno   

Een leuk uitstapje in Lipno is het boomkroonpad! Een attractie waarbij je over de toppen van de bomen loopt en waar je een prachtig uitzicht hebt over het Lipnomeer en het Boheems Paradijs. Het 675 meter lange boomkroonpad zorgt voor een unieke belevenis voor alle bezoekers. En als u weer naar de begane grond wil, dan natuurlijk wel met de 52 meter lange spectaculaire glijbaan vanaf de uitzichttoren. Een mooie accommodatie in de buurt van het boomkroonpad en het lipno meer is het vakantiehuis Residence Lipno. Deze vrijstaande vakantievilla ligt slechts 100 meter van het meer. Voor meer accomodaties dichtbij het Lipno meer, neem een kijkje op deze pagina.

 
  15-daagse Familierondreis 
Gaat u met het gezin op vakantie, maar wilt u niet twee weken op dezelfde plaats blijven, dan is deze familierondreis wat voor u. Tijdens deze 15-daagse reis bezoekt u drie populaire gebieden in Tsjechië. De eerste bestemming is het Reuzengebergte. Dit beschermde nationale park is één van de grootste in Midden-Europa en het meest bezochte gebergte van Tsjechië. U kunt hier uitstekend wandelen, fietsen en andere actieve dingen doen met de kinderen. Uw volgende bestemming is de hoofdstad Praag, een bezoek aan deze stad mag zeker niet ontbreken. Uw eindbestemming is Zuid-Bohemen, een bos- en waterrijk gebied met pittoreske dorpjes, mysterieuze burchten en prachtige kastelen. Het Lipno Meer is een ware toeristische trekpleister voor de waterliefhebbers. Tjidens de rondreis verblijft u in verschillende accommodaties, van aparthotel tot vakantiehuisje. Klik hier voor meer informatie over deze familierondreis of onze andere groepsreizen.
 Golfen in Tsjechië  

Wist u dat Tsjechië niet alleen bekend staat om kuuroorden en bier, maar ook vanwege de golfbanen. Golfen is namelijk in Tsjechië erg populair. Bent u een golfliefhebber dan zult u zich zeker vermaken. Wat denkt u van een 8-daagse golfreis naar twee golfresorts. U verblijft de eerste vier nachten in het Hotel Kasteel Golf Ressort Konopiste. Dit kasteel komt uit de 14de eeuw en is een prachtige accommodatie 30 km ten zuiden van Praag en nabij het kasteel Konopiste. De drie andere nachten verblijft u in het viersterren Hotel Grund Golf Resort, gelegen in het noorden van Tsjechië. Klik hier voor meer informatie over deze golfreis of onze andere golfreizen.

  Onze deals voor in de zomer!
 Vakantiehuis Actie
(6 pers.) - € 759,00€ 100 korting p.w.
11 t/m 18 juli
8 t/m 15 augustus
15 t/m 22 augustusVakantiehuis Silvie
(15-17 pers.) - € 779,00€ 80 korting p.w.
25 juli t/m 1 augustus
1 t/m 8 august Vakantiehuis Milan
(16-20 pers.) - € 679,00€ 80 korting p.w.
15 t/m 22 augustusVakantiehuis Cees
(10 pers.) - € 925,00€ 50 korting p.w.
18 t/m 25 juli
 Vakantiehuis Marjan
(10-12 pers.) - € 659,00€ 100 korting p.w.
8 t/m 15 augustus
15 t/m 22 augustus Vakantiehuis Blanka
(10 pers.) - € 1209,00€ 150 korting p.w.
18 t/m 25 juliLike ons
op FacebookAltijd laatste nieuws?
Like ons op FacebookVolg ons op TwitterBlijf op de hoogte en volg ons op TwitterTsjecho Reizen B.V. - www.tsjechoreizen.nl - 0031 (0)10-2781500
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier   uitschrijven | doorsturen     Verzonden aan Nnewsletter@newslettercollector.com door yvonne@tsjechoreizen.nl  Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.       

Tsjechoreizen.nl

Categorieën: Vakantie Wintersport | Sneeuw
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018