De allereerste BMW i8 Roadster.

1 jaar geleden


Text only:

Aankomende week even in Nederland. Online versie
Geachte heer Achternaam,
De nieuwe BMW i8 Roadster staat voor een innovatieve expressie van vrijheid: open rijden in een compromisloze, sportieve tweezitter – na het indrukken van de eDrive knop in alle stilte en geheel emissievrij bij snelheden tot 120 km/u. Verleidelijk en krachtig design met een elegant dynamisch en langgerekt silhouet met een visueel laag zwaartepunt. De BMW i8 Roadster is van 7 tot en met 11 december te bewonderen op de Masters of LXRY.
Verleidelijk en krachtig design: open rijden in een compromisloze, sportieve tweezitter. Na het indrukken van de eDrive knop in alle stilte en geheel emissievrij bij snelheden tot 120 km/u. De BMW i8 Roadster is van 7 tot en met 11 december te bewonderen op de Masters of LXRY.  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW Webshop
De Sedan en de Touring nu met ruim € 5.900,- tot € 7.900,- voordeel. Beide modellen in Executive uitvoering, met Leder Dakota en Steptronic automaat. Als Luxury Edition of als M Sport Edition. Elk met een uniek karakter, rijke uitrusting en afgewerkt met exclusieve designelementen.
Luxer of sportiever dan ooit met ruim € 5.900,- tot ruim € 7.900,- voordeel. Als Luxury Edition of als M Sport Edition. Elk met een uniek karakter, rijke uitrusting en afgewerkt met exclusieve designelementen. Glijdt u gecontroleerd de winter door? De BMW Powerslide Training van de BMW Driving Experience is een uitdagende training waarin u oefeningen krijgt aangereikt om uw rijvaardigheid te vergroten. Maak tot en met 31 december 2017 gebruik van de kortingscode BMWXMAS17 en reserveer de training van € 159,- p.p. nu voor € 129,- p.p.
Glijdt u gecontroleerd de winter door? De BMW Powerslide Training van de BMW Driving Experience is een uitdagende training waarin u oefeningen krijgt aangereikt om uw rijvaardigheid te vergroten. Maak tot en met 31 december 2017 gebruik van de kortingscode BMWXMAS17 en reserveer de training van € 159,- p.p. nu voor € 129,- p.p. Voor een vast bedrag vanaf € 379,- per maand rijdt u al een gloednieuwe BMW 1 Serie. En vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken en 'm zo nu en dan even te wassen. Met de Private Lease calculator berekent u snel en gemakkelijk hoeveel de meest gewilde BMW modellen per maand kosten.
Voor een vast bedrag vanaf € 379,- per maand rijdt u al een gloednieuwe BMW 1 Serie. En vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Bereken heel gemakkelijk hoeveel andere BMW modellen per maand kosten.
 Goed voor 7:38 minuten op de Nordschleife! Met veel carbon carrosseriedelen, 19 en 20 inch lichtmetalen wielen en compoundremmen. Onder de carbon motorkap ligt een 3.0 liter M TwinPower Turbo zescilinder met 7 Speed M Double Clutch Transmission.
Goed voor 7:38 minuten op de Nordschleife! Onder de carbon motorkap ligt een 3.0 liter M TwinPower Turbo zescilinder met 7 Speed M DCT. Vuistregel is dat u uw banden afstemt op de weersomstandigheden. In vele Europese landen is dat zelfs wettelijk verplicht. Technisch gezien zijn er vele redenen om tegen de winter over te stappen op winterbanden. Menselijk gezien maar één: u rijdt zoveel veiliger. En daar hebben we mooie en betaalbare oplossingen voor in huis.
In vele landen is het verplicht om tegen de winter over te stappen op winterbanden. Want u rijdt zoveel veiliger. En daar hebben we trouwens mooie en betaalbare oplossingen voor in huis. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019