+ Spritzen!
delicious.
Heb je onze collectie vol paasrecepten al gezien?
De allerlekkerste recepten voor Pasen 2024

Maak deze paasdagen onvergetelijk met de lekkerste gerechten. Duik de keuken in met onze paasrecepten. We bieden je inspiratie voor het paasontbijt, de paasbrunch en natuurlijk het paasdiner. Want hoe je Pasen – of Pesach, de lente of het weekend – ook viert: deze dagen verdienen een extra lekker samenzijn!

delicious.
Simpel & snel
Zalmpasteitjes met amandelboontjes

Met het voorjaar al een beetje in de bol kookt Janneke verwengerechten met lente-ingrediënten die rechtstreeks van de deli hadden kunnen komen. Janneke: “In Limburg noemen wij pasteitjes met ragout videekes. Lekker met klassieke amandelboontjes.” 

Advertorial
delicious.
Het nieuwste kookboek van Joris Bijdendijk cadeau bij delicious.

Kijk mee hoe sterrenchef Joris Bijdendijk thuis kookt voor zijn gezin. In Chez Bijdendijk leert hij je 70 Franse klassiekers maken, van bourride tot cannelés. Ontdek de Franse culinaire finesse, geïnspireerd door Escoffier en Bocuse deelt Joris zijn interpretaties van brood en patisserie tot pastei en stoofgerechten.

Dit wil je hebben:
TAART, TAART, TAART....

Taart maak je om te delen, je snijdt ‘m in zoveel stukken als er mensen rond de tafel zitten. Misschien is het daarom wel hét recept voor een feestje. Deze special edition van foodmagazine delicious. staat daarom tjokvol met de beste taartrecepten. We stapelen, vullen en versieren dat het een lieve lust is, met seizoensfruit, discodip, meringue, en hier en daar ook wat whisky of gin. Veel bakplezier gewenst!

Bestel nu deze luxe special edition in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Pasta op de buis!
8 Italiaanse foodfilms die je wil kijken met een bord pasta op schoot

In deze Italiaanse foodfilms gebruiken regisseurs eten als symbool in verhalen over armoede en rijkdom, komedie en tragedie, liefde en verlangen. Smakelijk kijkplezier!

delicious.
Van boterkoek tot paasbrood
42x bakken voor een zalig zoet Pasen

Er valt veel te vieren deze maand. De ontluikende lente, dagen vol licht, nieuwe seizoensgroenten en de paasdagen! Even stilstaan bij de belangrijke dingen des levens, met aandacht voor de mensen die je lief zijn. Verwen ze (en jezelf!) door de keuken in te duiken voor onweerstaanbaar homemade zoet met Pasen. 

delicious.
Proost!
6x Italiaanse drankjes + de lekkerste inspiratie voor spritz

Tijd voor aperitivo! Zin om een borrel open te trekken bij je Mediterrane hapjes, maar weet je niet goed wat? Onderstaande lijst met Italiaanse drankjes helpt je op weg!

delicious.
Focaccia, bruschette of toch liever maritozzo?
19x Italiaans brood om je heimwee naar de laars te stillen

Warm, fluffy, en soms nog een beetje klef van de extra vierge olijfolie. We doken in ons archief op zoek naar Italiaans brood, van lekker zacht brood waaraan restjes pastasaus kleven tot zoete maritozzo gevuld met lobbige room.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden