De beste freeware en kantoorgadgets
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 11 Okt 2018
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software Gratis software: de beste freeware van oktober 2018
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 07-Okt 08:50
Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma’s wordt computeren leuker én handiger! We bespreken de beste freeware van dit moment en nieuwe versies van ‘evergreens’.
Lees verder
Apps & Software 18 blitse gadgets voor kantoor
Geschreven door: Richard Veenstra - 08-Okt 06:11
Het voelt alsof de vakantie alweer eeuwen geleden is en het lange staren naar je beeldscherm begint je tegen te staan. Of je nu een plek thuis hebt of op kantoor, het is wel jóuw werkplek. Tijd om het in te richten. Wij geven 18 praktische en minder praktische gadgets voor kantoor.
Lees verder
PartnerBijdrage Testpanel: test de snelste externe ssd
09-Okt 14:44
Dat een ssd garant staat voor snelheid weet je vast wel. Toch is de ene ssd de andere niet en zeker externe ssd’s zijn doorgaans een stuk langzamer. Samsungs Portable SSD X5 is net zo snel als de snelste interne ssd’s. Wil je weten hoe snel dat is? Meld je dan aan voor het testpanel!
Lees verder
Internet & Thuis Datalek Google: zijn jouw gegevens veilig?
Geschreven door: Joris Peterse - 09-Okt 12:11
Een datalek bij Google is aan het licht gekomen, waardoor gegevens van maximaal 500.000 Google+ gebruikers gekaapt konden worden. In een reactie heeft Google de stekker uit het sociale netwerk Google+ getrokken.
Lees verder
Nieuws Worden veiligheids-updates verplicht?
Geschreven door: Randolf Bouwma - 08-Okt 13:02
In de nabije toekomst worden fabrikanten van slimme apparatuur (zoals slimme thermostaten, telefoons en smartwatches) verplicht om voor een bepaalde tijd veiligheidsupdates te blijven aanbieden. Doen ze dit niet, dan kan een verkoopverbod worden ingesteld. Dat blijkt uit een nieuwe kamerbrief van de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer.
Lees verder
PartnerBijdrage Gratis checklist: netwerkbeveiliging
23-Aug 10:03
Steeds meer apparatuur wordt met elkaar verbonden, dit betekent ook dat steeds meer apparaten vatbaar zijn voor misbruik. Hoe pak je de beveiliging aan van al je apparatuur in je thuisnetwerk? Je leest het in deze gratis checklist!
Lees verder
Apps & Software Je browser synchroniseren doe je zo
Geschreven door: Toon van Daele - 09-Okt 11:11
Je browser is wellicht de belangrijkste toegangspoort voor het internet. Gebruik je meerdere toestellen om met je browser het internet op te gaan, dan heb je natuurlijk graag overal de beschikking over dezelfde bladwijzers, extensies en je wachtwoorden, browsersynchronisatie dus. Je browser synchroniseren is dus heel handig. Wij leggen uit hoe dat werkt.
Lees verder
PartnerBijdrage Is een snoerloze stofzuiger echt zo krachtig? Doe mee met ons testpanel!
09-Okt 14:32
Leer alles over modern stofzuigen en ervaar zelf hoe makkelijk een steelstofzuiger is onder genot het genot van een culinaire versnapering. Na afloop van de testmiddag op 26 oktober ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag en is er gelegenheid de FX9-ULTIMATE over te nemen.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl