+ 20x verfrissende recepten met limoen
delicious.
Uit het magazine
Spetsofai van Grand Cafe D’Athenes

In Athene, waar dit gerecht met pittige worstjes en tomaten-paprikasaus zijn roots heeft, is de zon net zo gul als de keuken. Nu mogen wij deze week ook genieten van een paar stralende zomerdagen, en lijkt het met onze ogen zachtjes toegeknepen best een beetje op Griekenland. Haal dus vooral dat blauw-wit geblokte tafelkleed te voorschijn, hang de kurkentrekker in een verfrissende fles wit (of ouzo!) en laat ondertussen deze spetsofai gaarstoven. Dat belooft wat! 

delicious.
Vic's Kitchen Stories
Dit kun je allemaal maken met de vijgenbladeren uit je eigen tuin

Een vijgenboom ruik je al op afstand! Een ongelooflijk aroma, voornamelijk afkomstig van één onderdeel: het blad. Vijgenblad is een geweldig ingrediënt en een lekker extraatje als de vijgenoogst tegenvalt. Je kunt er ook fantastisch mee koken! Victor de Launay laat ons zien hoe je zelf limonade maakt, een vijgenbladolie en nog veel meer...

Advertorial
delicious.
Nu te koop! Dutch GP Special

De dubbeldikke Dutch GP Special van FORMULE 1 Magazine is nu verkrijgbaar. Met daarin onder meer een exclusief interview met circuiteigenaar Bernhard van Oranje, een column van Jacques Villeneuve, servicegids, Christijan Albers over zijn DTM-race in 2003, de tropenjaren van Zandvoort en unieke foto’s van de race in 2021. Ook maak je kans op een exclusief kunstwerk van Max Verstappen twv €4.795,-

Nu te koop:
Magisch Mediterraan

We hebben in ons leven al aardig wat eetmeters gemaakt, waarvan een redelijk deel aan de Méditerranée. Alles is daar zo fijn dat het bijna niet uitmaakt wat je eet. Maar als je de sfeer en de omgeving weghaalt en het eten verhuist naar je eigen keuken, wat blijft er dan over? Nou….een delicious. bomvol heerlijke Mediterrane gerechten. Als eten magisch is, is het wel in deze editie. Geniet ervan!

Neem een exemplaar mee tijdens het doen van je boodschappen of bestel 'm (zonder verzendkosten) in onze webshop!

delicious.
delicious.
Van de BBQ
Surf en turf met ananas

Surf en turf! Rood vlees in combinatie met zeevruchten is wat ons betreft écht een zomerklassieker. Deze variant met een salsa van geroosterde ananas is zalig en precies wat je nodig hebt tijdens een lange, warme avond.
Je maakt deze surf and turf op de barbecue, uit de oven of van de grillplaat. Ga voor de beste ingrediënten, liefst van de lokale markt, neem wat (grill)tijd en het resultaat zal je verbluffen.

Jamie Oliver-fans opgelet
Krijg Jamie's nieuwste boek cadeau!

Jamie Oliver biedt met EEN het ultieme gemakskookboek. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Dus elke dag lekker eten zonder lang in de keuken te staan en zonder veel afwas. Wie wil dat nu niet?

Ben je fan van Jamie én kookfanaat? Word dan nu abonnee en krijg het kookboek (t.w.v. € 32,50) cadeau bij een mini-abonnement op delicious.magazine!

delicious.
delicious.
De frisse tegenhanger
20x recepten met limoen

Een beetje limoensap doet wonderen voor veel gerechten. In dit artikel zetten we de lekkerste recepten met limoen op een rij. Wat dacht je bijvoorbeeld van eigengemaakte chili-limoenolie die perfect gaat bij vis? Of maak je rijst extra fris en aromatisch met wat limoenrasp. Vergeet ook de toetjes niet! Wij gaan voor de limoentaart met crunchy pistachenoten. Superfeestelijk en héél lekker! 

delicious.

In september is niemand minder dan Jamie Oliver gasthoofdredacteur van delicious. Je leest een exclusief interview met the man himself, krijgt een exclusieve preview uit zijn nieuwe boek EEN + Jamie’s all time favo’s zoet & hartig. Ook maak je kennis met zijn food-helden (o.a. Georgina Hayden en Bart van Olphen) en krijg je een fijn overzicht van zijn favoriete adressen, tools, keukentips & meer.

Wil je dit nummer niet missen? Bestel 'm alvast als pre-order en krijg jouw exemplaar vanaf 1 september automatisch thuigestuurd!

delicious.
Zon, zee, strand?
Dit zijn volgens jullie de beste hotspots aan de Nederlandse kust

Reis naar het strand en (her)ontdek hoe fijn onze eigen Hollandse zomer is. Ons eigen strand, ons eigen niet-zo-heldere-maar-toch-fijne Noordzeewater en vooral die heerlijke strandtenten waar we neerploffen als het zand te warm is geworden. Bij deze 15 hotspots is het volgens jullie altijd genieten!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden