U ontvangt deze mail als relatie van Auto Insite.
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Fijne feestdagen en een geweldig 2019!


We kunnen natuurlijk in tekst vertellen dat we u fijne feestdagen en het allerbeste voor 2019 wensen, maar hoeveel leuker is het om dat met een video te doen. Bij deze!
Het team van Auto Insite wenst je fijne feestdagen en een geweldig 2019!

Lekkere taart voor Mazda Pierre


Deze maand konden we Mazda Pierre verwennen met een overheerlijke taart! Mazda Pierre was namelijk in november winnaar van de 'Autofoto van de Maand' op Facebook, met de meeste likes en deelacties. Daarmee wonnen ze de enige echte Autofoto-van-de-maand-taart!  

Op verzoek van Mazda Pierre werd de taart deze keer persoonlijk overhandigd door onze eigen Chris Hof. Op de foto ziet u Daan van der Landen (links) van Mazda Pierre en Chris Hof van Auto Insite (vaak te herkennen aan zijn vrolijk opgestoken duim). De taart werd vol enthousiasme in ontvangst genomen en wij mochten zelfs een stukje meeproeven. Nu weten we uit ervaring dat hij net zo lekker smaakt als hij er uit ziet! Ook zo'n lekkere taart winnen? Volg ons op Facebook. U ziet vanzelf hoe het werkt! 

Uw factuur automatisch laten incasseren? Wij horen graag uw mening!


We hebben de vraag gekregen of we ook automatische incasso aanbieden. Daarom zijn we aan het onderzoeken of hier interesse in bestaat. Bij automatische incasso schrijven wij het factuurbedrag op een vast tijdstip, zo'n 3 weken na factuurdatum (rond de 20ste van de maand) van uw rekening af. Dit scheelt u weer een administratieve handeling en geeft duidelijkheid. De kosten voor automatische incasso zijn ongeveer â‚¬ 1,20 per incasso. Heeft u interesse in automatische incasso? Laat het ons weten! Stuur een mail naar Sharon de Vries of bel 023 303 4393. Wanneer de interesse groot genoeg is, gaan we het implementeren.

Welkom Auto Bas en Autohuis Eickhof


Graag verwelkomen wij weer een paar nieuwe klanten. In deze nieuwsbrief een speciaal welkom voor twee autobedrijven: Auto Bas en Autohuis Eickhof

Auto Bas is gespecialiseerd in de verkoop van jonge en gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Het Twentse bedrijf is ontstaan na een overname van Autobedrijf Snijders. Net als bij ons, staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij Auto Bas.

Het mensgerichte familiebedrijf Autohuis Eickhof is specialist in Mazda en Subaru. Het bedrijf is officieel Mazda dealer voor de regio Apeldoorn en Deventer. Voor de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen zijn zij 6 sterren dealer van Subaru.

Beide bedrijven vinden een professionele presenteren van autobeelden belangrijk. Daarom maken zij nu ook gebruik van de diensten van Auto Insite. Het resultaat? Een betere herkenbaarheid en een professionelere uitstraling. Welkom als nieuwe klant, we gaan voor een mooie samenwerking!

Meer weten over beeldbewerking van autofoto's?


Bekijk meer voorbeelden op onze website.

Wij maken graag een vrijblijvend voorbeeld van een van uw occasions. Neem contact op met Chris Hof op 023-303 4393, hij vertelt u graag hoe het werkt.  
Bezoekadres Auto-Insite:
Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
T: 023 303 4393
E: info@auto-insite.nl 

Postadres Auto-Insite:

Landpoortstraat 5
4797 AM Willemstad NL 
T: 0168 476 144
Ander mailadres? Wijzig hier uw profiel. 
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld u hier af