Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 42 maandag 14 oktober 2024
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
De consument wil en kán niet meer koken
De consument wil en kán niet meer koken
Aan de hand van markt- en consumentenonderzoek wijst het FoodService Instituut Nederland (FSIN) op ontwikkelingen en trends die van belang zijn voor de foodmarkt. Aflevering 3: Consumenten hebben steeds minder zin om zelf te koken. “Een gou...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
AI “next level” in food en retail 7 november!

Ben je DGA/beslisser bij een visverwerkend bedrijf? Kom dan naar het jaarlijkse netwerkevent van de Foodindustrie Experts "Retail meets Foodindustrie". Befaamde topsprekers én bekende trendwatchers nemen je mee naar “the Future of Food”. Exclusief voor beslissers binnen foodproducerende bedrijven en retail, met concrete tips om met technologie en efficiëntie voorsprong te houden in de steeds veranderende wereld van de voedselindustrie. Mis het niet op 7 november!

Geef je gauw op; vol=vol
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Zoutgehalte verlagen
In Veendam wordt magnesiumchloride (magnesiumzout) gewonnen door Nedmag. Het zout bevindt zich in een unieke zoutlaag, zo’n 2000 meter onder de grond en is het restant van een oerz...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Röntgentechnologie voor de visverwerkende industrie
Anritsu Ltd, internationale producent van voedselinspectietechnologie, introduceert röntgenapparatuur voor de visverwerkende industrie. Het inspectiesysteem detecteert verontreinig...
Lees verder
Alea Publishers banner
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
De kleineondernemersregeling verandert
De kleineondernemersregeling (KOR) verandert én versoepelt per 1 januari 2025. Dat meldt de Belastingdienst. Zo wordt het afmelden van de KOR op ieder moment mogelijk en hoeven ond...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Consument kiest vaker voor duurzame voeding
Duurzaamheid is een trend, maar kiezen consumenten hier ook voor? De Monitor Duurzaam Voedsel signaleert 14 procent groei. “Ondanks de forse prijsstijgingen blijft de afzet van pro...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2024 Alea Publishers