Speakers Academy® op naar de dag van de duurzaamheid!

Dag van de Duurzaamheid

Op zoek naar een spreker op het gebied van duurzaamheid? Speakers Academy® biedt een brede selectie sprekers aan op het gebied van duurzaamheid. In een tijd van snelle veranderingen en waar duurzaam ondernemen een sterk groeiende trend en ook must is, staan onze sprekers klaar om u op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.
Boek nu voor 10 oktober een spreker!
Foto: Ministerie van Beeld
Pierre Wind

Pierre Wind stond op woensdag 13 september voor een groep basisschool kinderen om 'smaakles' te geven. Een mooi initiatief in het kader van 800 jaar stadsrechten van Middelburg om kinderen het belang van goed en gezond eten bij te brengen.



Bekijk de video

 

Ludo Daems

'Passie is wie je bent', geschreven door Ludo Daems is dé handleiding voor persoonlijke groei. In dit boek laat Ludo zien hoe je je passie kunt volgen en het maximale uit jezelf kunt halen. Een boek vol met handige tips en hulpmiddelen om je maximale potentieel te benutten.


Bekijk het profiel van Ludo Daems
 
Foto: Kimberley Jade Bleeker
Lynsey Dubbeld

Wat hebben Ikea, Interface, Nike, Tesla en Unilever met elkaar te maken? Ze staan allemaal in de top tien van de GlobeScan Sustainability Survey 2017. De zogenoemde global sustainability leaders geven
duurzaamheid een stevige plek in de dagelijkse werkpraktijk.

Lees de volledige column van Lynsey Dubbeld
New Book 


Op 28 september aanstaande komt het nieuwe boek 'De Digitale Butler' van Jarno Duursma uit. Een boek over de kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie, de ontwikkeling ervan, de gevolgen voor de arbeidsmarkt en hoe de toekomst er op dit gebied uitziet.

Geïnteresseerd in een lezing van Jarno Duursma? Bekijk zijn profiel
 
Follow the Bear 


Oprichter van Speakers Academy® Albert de Booij viert zijn 70ste verjaardag in holistic retreat Cal Reiet op Mallorca. De beer reist mee en is volledig tot rust gekomen na talloze yoga oefeningen en heerlijk (gezond) dineren.


Benieuwd waar de beer de volgende keer is? Houd dan de nieuwsbrief goed in de gaten!
Email
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn


Copyright © 2017 Speakers Academy®, Alle rechten voorbehouden
.
Galaxy_Nieuwsbrief

Speakers Academy®
Schiedamse Vest 67-71
Rotterdam, 3012 BE
Netherlands

Add us to your address book


Uitschrijven mailinglist    Update mijn persoonlijke gegevens    Inschrijven mailinglist