De gids tot de perfecte offerte - Geen HR-man ager, wel hiring manager

2 jaren geleden


Text only:

4 juli 2016
e-brief Roularta Media Group
Zaakvoerder e-tips Inhoud1.Geen HR-Manager, wel Hiring Manager2.Geef uw carrière een grote boost met een kleine investering en inspanning!3.E-book: De gids tot de perfecte offerte4.Videoconferencing in een klik 5.App van de maand TEDConnectWebversie1 Geen HR-Manager,
wel Hiring Manager Ontvang de whitepaperBent u regelmatig betrokken bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zonder zelf op de HR-afdeling van het bedrijf te werken?
Dan behoort u tot de zogenaamde 'Hiring Managers'. In deze white paper delen we met u de ervaringen van andere Hiring Managers. Ontdek hoe zij dagelijks het beste halen uit hun rekruteringen.
Lees de whitepaper powered by Terug naar boven2 Geef uw carrière een grote boost met een kleine investering en inspanning! Meer informatieDe Berlitz Online Live Seminars bieden deelnemers interculturele kennis, maar ook management- en leiderschapsvaardigheden. Volg zeker deze trainings over gevarieerde onderwerpen. Het zijn compacte, interactieve live trainings in onze virtual classrooms, gegarandeerd met de hoogste kwaliteitseisen en ondersteund door de nieuwste technologie.
Bekijk de onderwerpen hier powered by Terug naar boven3 E-book: De gids tot de perfecte offerte Ik wil meer weten!Een offerte is meer dan een veredelde prijslijst. De perfecte offerte op nét het juiste moment maakt vaak het verschil tussen een nieuwe klant en een gemiste kans.
Net daarom schreven wij een gids tot de perfecte offerte.
Klik hier en ontvang hem onmiddellijk powered by Terug naar boven4 Videoconferencing in een klik Ontvang de whitepaperVoor een vergadering met klanten, leveranciers of collega’s hoeft u zich al lang niet meer fysiek te verplaatsen. Dat heeft u te danken aan de popularisering van videoconferencing. Vandaag is deze vorm van communiceren toegankelijker dan ooit.
Klik hier om alles te weten te komen over videovergaderenTerug naar boven5 App van de maand: TEDConnectBreid uw netwerk uit op TED-conferenties
De TED-conferenties (voor 'Technology, Entertainment & Design') met inspirerende uiteenzettingen over diverse onderwerpen hebben als motto 'ideeën die het verspreiden waard zijn'. De gratis app TEDConnect helpt u om in contact te komen met andere deelnemers. U krijgt niet alleen de volledige lijst van sprekers te zien, maar ook van alle aanwezigen. Bovendien kunt u hen boodschappen sturen en contactinformatie uitwisselen door hun badge in te scannen. Terug naar boven
Zaakvoerder e-tips is een product van Roularta Media Group
Adverteren                Privacy                Uitschrijven                WebsiteDeze mail is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com.

Trends.be

Categorieën: Nieuws
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019