De herfstvakantie staat voor de deur: trek eropuit!

5 maanden geleden


Text only:

Boek een Last Minute al vanaf €24,50 p.p.!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ Boek een Last Minute al vanaf €24,50 p.p.!WebversieHulp bij uw reservering?Bel0347 750 430    
 
 
 Herfstvakantie Top 4   

Ontdek Last Minute Hotels in Nederland

De meest scherp geprijsde overnachting in Nederland zoekt en boekt u bij Fletcher Hotels! Bij Fletcher Hotels vindt u last minutes voor 1 of 2 comfortabele hotelovernachting(en) inclusief uitgebreid ontbijtbuffet!
2 dagen al vanaf €24,50 p.p.

Zoek en boek Last Minutes »  
 
 

Even ertussenuit in de herfst!

De herfst is de meest kleurrijke periode van het jaar. De blaadjes verkleuren en vallen langzaam van de bomen. Krijgt u ook de kriebels om Nederland in het najaar te ontdekken? Dan is dit uw kans! Wacht niet langer, want OP=OP!
Ook voor singles: in geselecteerde hotels geldt geen eenpersoonstoeslag!

Bekijk de Herfstknaller »  
 
 

Onbezorgd genieten op de mooiste plekjes van Nederland

Met onze 2,- 3-, 4- en 5-daagse All Inclusive Arrangementen is het mogelijk! Laat u volledig in de watten leggen en geniet onbeperkt van eten en drinken. Tijdens uw verblijf mag u ook nog eens gebruikmaken van diverse ontspannende faciliteiten zoals wellness-, fitness- en sportfaciliteiten.
4 dagen al vanaf €239 p.p.

Bekijk All Inclusive Arrangementen »  
 
 

Mini Vakantie in eigen land

Nederland kent vele prachtige plekjes die het ontdekken meer dan waard zijn. Wat dacht u van de Noordzeekust, de Veluwe of de heuvels van Limburg? Met de 5-daagse Mini Vakantie bent u verzekerd van een heerlijk verblijf en keert u volledig ontspannen huiswaarts.
5 dagen al vanaf €167 p.p.

Bekijk de Mini Vakantie »    

Op zoek naar iets anders?

Bekijk alle arrangementen »

Meer informatie of hulp nodig bij uw reservering? Bel 0347 750 430

    #VOLG FLETCHER HOTELS     

De prijs is op basis van verblijf voor twee personen op een standaard tweepersoonskamer en is exclusief tax and handling fee.
Voorwaarden van toepassing op de 3-daagse Herfstknaller:
De 3-daagse Herfstknaller is geldig t/m aankomst 31-12-2018 (m.u.v. feestdagen en evenementen). De prijs is o.b.v. verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer en is inclusief Fletcher Friend korting. De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan. Bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt er een weekendtoeslag (€5 p.p.p.n.). Speciaal voor deze actie is er een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar gesteld.

U ontvangt deze nieuwsbrief op e-mailadres newsletter@newslettercollector.com.

Contact | Gegevens wijzigen | Afmelden | Privacy Statement

Fletcher Hotels
Buizerdlaan 2
3435 SB Nieuwegein

©2018 Fletcher Hotel Exploitaties B.V.

 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019