Het laatste nieuws over hygiëne͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
EVMI
 
Hygiëne
 
 
De hygiëne-uitdaging wordt aangegaan
 
De beurs ProSweets in Keulen staat in het teken van de oplossingen van de toeleveringsindustrie voor de snoep- en snackindustrie. Tot de nieuwste innovaties behoren hygiënische systemen voor zetmeelvrij gieten.
 
Lees verder
 
Onderzoek naar koelkasttemperatuur en Listeria-infecties
 
Hoe snel groeit de listeriabacterie in de koelkast en bij welke temperatuur? Wieke van der Vossen-Wijmenga zocht het uit voor haar promotieonderzoek naar de relatie tussen de koelkasttemperatuur en listeria-infecties. Resultaten van het onderzoek publiceerde ze onlangs in het International Journal of Food Microbiology.
 
Lees verder
Hygiënische ontwerpmaatregelen
 
Vanaf dit nummer is er in iedere editie van EVMI aandacht ingeruimd voor het onderwerp Hygiëne. Het onderwerp staat hoog op de prioriteitenlijst en HDN levert een reeks artikelen over aandachtspunten bij het ontwerp van installaties.
 
Lees verder
Leidingwerk speelt belangrijke rol
 
Richtlijnen zijn goede ontwikkelingen, maar de kennis en kunde van de fabrikant minstens zo belangrijk. CEO van Heleon Group Jan Timmer geeft een korte inkijk in het belang van de juiste kwaliteit van het leidingwerk voor de food.
 
Lees verder
Allergeneninformatie verstrekken blijkt problematisch
 
Uit de controles van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat ondernemers die niet-voorverpakte levensmiddelen verkopen, nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen geven.
 
Lees verder
 
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Hygiëne wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. 
 
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
EVMI
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2024 Alea Publishers