Bekijk deze mail in uw browser
KERST SALE

KERST SALE

De Kerst sale giet oan! Vanaf nu alle Kerst decoratie (alles met een Kerst-tintje) tot 50% korting! Kom snel jouw kerstinkopen doen.

M.u.v. lopende acties, kerstgroen, kerststukken en boeketten.

 

 

Siergrassen voegen textuur, hoogte en beweging toe aan de tuin, zelfs in de koudere maanden. Siergrassen zijn winterhard en brengen kleur in de donkere maanden. Voeg een van deze populaire siergrassen toe aan jouw wintertuin:

  • Calamagrostis 'Karl Foerster'
  • Pennisetum alopecuroides 'Hameln'
  • Festuca glauca (blauw schapengras)

Planten zoals deze voegen kleur en structuur toe aan de tuin, waardoor jouw tuin geen seizoen saai oogt!

 

Meer tips voor een winterse tuin? Ga naar onze website!

 

Gebak bestellen

Gebak bestellen

Wil je graag gebak bestellen voor de feestdagen? Dat kan!

Bestel jouw gebak en kom het zaterdag afhalen vanaf 14:00 tot 17:00 uur.

 

Gebak bestellen

 

Tips voor een langdurig mooie kerstboom

Tips voor een langdurig mooie kerstboom

Ontdek de ultieme tips om je kerstboom langdurig mooi te houden en de feestelijke geest levendig te houden.

Lees onze 15 tuintips voor de maand december

Lees onze 15 tuintips voor de maand december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Aangepaste openingstijden feestdagen

Aangepaste openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Wij wensen iedereen fijne kerstdagen met familie en vrienden!

Laatste kans om het voorjaar te planten

Laatste kans om het voorjaar te planten


December biedt tuinliefhebbers een laatste kans om de belofte van een kleurrijk voorjaar te planten. Hoewel de meeste bloembollen idealiter in de herfst de grond in gaan, kunnen liefhebbers van bloeiende tuinen nog steeds profiteren van de gunstige omstandigheden in december. Door bollen zoals tulpen, narcissen en krokussen te planten, leg je als het ware de basis voor een spectaculaire bloei zodra de temperaturen in het voorjaar stijgen. 

 

Tip! Voeg organisch materiaal, zoals compost, toe aan de grond om de structuur te verbeteren en de drainage te bevorderen. Zo voorkom je dat de bollen worden blootgesteld aan overtollig vocht tijdens de wintermaanden.

Frisse kamerplanten in huis

Frisse kamerplanten in huis


Na gezellige kerstdiners, waarbij geuren van gourmetten soms wat langer blijven hangen, kunnen luchtzuiverende planten helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Planten zoals de Sansevieria, Spathiphyllum, Areca-palm, en de Dracaena staan bekend om hun vermogen om schadelijke stoffen uit de lucht te filteren en zuurstof te produceren. Een luchtzuiverende kamerplant in huis halen is dus niet alleen een fris begin van het nieuwe jaar, maar ook een investering in een gezondere leefomgeving.

 

Ruil na de kerstdagen die kerstboom in voor een luchtzuiverende kamerplant of koop nu al zo'n verfrissende eyecatcher! Zien we je gauw?

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy