|
|
|
de perfecte oliebol | Een oliebol is niet zomaar een oliebol. Alléén de allerbeste is goed genoeg. Bak 'm dit jaar dus goudbruin en krokant van buiten, droog, mals en luchtig met een friszoet accent van binnen met dit recept van Mister Kitchen. Happy new year! | |
|
|
|
|
|
- advertorial - let there be brunch! | 2018 beginnen met een knaller? Daar zorgt Ketel One voor met 'Let There Be Brunch'. Een gezellige brunch met vrienden en familie, Bloody Mary’s en een Espresso Martini. Alvast thuis voorproeven? Dat kan met dit recept voor een klassieke bloody mary! | |
|
|
|
|
| feestcocktail | santa's soda | Versier je kruidige alcoholvrije cocktail met een kaneelstokje of steranijs. Deze geuren zijn heel verleidelijk en maken van de Santa soda (die we ook ná kerst nog drinken) een feestje! | |
| | delicious. shop | laste minute borreltip | Deze wil je: prachtige delicious. serveerplanken van Hollands beukenhout, speciaal geselecteerd op hun levendige, warme houttinten, mooie nerven en hardheid. Niet alleen om ingrediënten op te snijden, maar ook om een borrel op te serveren! | |
|
|
|
|
thuis 't lekkerst! Maak van januari de leukste zelfkookmaand die er is. Met deze editie van delicious. magazine lukt dat gegarandeerd. Hier vind je alles wat je misschien al at, maar dan net weer anders. Vergeet vooral de 5 doordeweekse gerechten van Janneke Philippi niet. Pure winterkost met savooiekool, boerenkool en cavolo nero. Precies wat je wilt in dit seizoen. | |
| |
|
|
|
| delicious. samen met Del Monte | feestelijke fruitbowl | Een echte klassieker op verjaardagen en feestjes: fruitbowl. In deze versie gebruiken we verschillende soorten fruit, munt en bruiswater. Cheers! Meer inspiratie? Kijk op de site van Del Monte! | |
| | feesthapje | krab-bitterballen met dille crème fraîche | Liefhebbers van bitterballen opgelet: maak dit jaar eens krab-bitterballen met dille crème fraîche. Wijntip bij dit feesthapje: verfrissende, mousserende wijn, zoals cava, lambrusco of champagne. | |
|
|
|
|
| feesthapje | miniburgers met wildzwijn & perenchutney | Deze miniburgers met wildzwijn, chorizo en chutney zijn kleine smaakbommetjes! De pittige chorizo en de fris-zoete perenchutney vormen een heerlijke combinatie! Serveer deze kleine hamburgertjes met een satéprikker als feestelijk hapje op oudjaarsavond. | |
| | feestcocktail | french 75 | Geen beter begin van het nieuwe jaar dan met een feestcocktail van Tess Posthumus. Deze cocktail wordt gemaakt van champagne, gin, citroensap en suiker, en wordt daarom vaak geserveerd als feestelijk alternatief voor ‘gewone’ champagne met oud & nieuw. | |
|
|
|
|
|
|