Bekijk deze handige reisproducten met korting! | Webversie

Voordeel op handige reisproducten

Hi Zuid-Afrika-fan,

Speciaal voor jou als lezer van onze nieuwsbrief, hebben wij samen met onze partners een tal van (reis)producten met leuke kortingen samengesteld. Gewoon omdat wij jou als abonnee waarderen. En je graag iets extra’s willen bieden.

Extra mooi is dat veel van de reisitems duurzaam zijn. Ook zitten er lokale producten bij die je met onze aanbiedingen voor een goede prijs in huis haalt. En de beste kortingen deel je gemakkelijk met je vrienden. Dat is nog eens leuk winkelen!

Bekijk alle producten met korting

Laat je alvast inspireren door deze reisitems

Koffiemerk Pure Africa importeert koffie uit Oostelijk Afrika. Ze kwamen op het idee van investeren via microkredieten: een lening aan ondernemers. Van iedere kilo koffie gaat er €1,- naar microkredieten. Op deze manier bieden zij ondernemers in Afrika een kans. Krijg 15% korting met de code go-to-africa.

Bestel je koffie

Kaapse Saak heeft een selectie gemaakt van producten met een win-win stempel, rechtstreeks ingekocht bij de lokale makers of bij bedrijven die dezelfde idealen als Kaapse Saak delen: Zuid-Afrika op een hoger plan brengen. Gebruik de code Travel010 voor 15% korting.

Bekijk dit voordeel

Altijd al eens willen backpacken door Zuid-Afrika? Start je backpackavontuur bij Backpackkit. Er is een ruim aanbod aan backpacks, gezondheidsartikelen en handige reisaccessoires. Of kijk eens naar het basispakket. Met de code GetAway! ontvang je 15% korting op je bestelling.

Bestel met 15% korting

Happy Towels verkoopt Hamamdoeken die worden geweven in het kleine dorpje Balkan in Turkije. De hamamdoeken worden gemaakt van biologisch katoen. Bamboe vezels zorgen ervoor dat de doeken zachter worden. Klik op 'Ga naar deze aanbieding' en de korting wordt automatisch verrekend.

Ga naar deze aanbieding
Bekijk alle producten met korting

Inspiratie: op roadtrip dwars door Zuid-Afrika

Tijdens een avontuurlijke rondreis door Zuid-Afrika komen onze reisitems wel van pas. In deze video nemen we je er alvast mee naartoe.

Video Zuid-Afrika
Naar de kortingspagina

Je ontvangt deze mailing van Zuid-Afrika.nl, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je emailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op afmelden.

Fotocredits: George Cotterhill (video)