De schoonheid van gebouwen, lang leve de lente en naar Oostenrijk voor de mooiste én lekkerste wandeltochten
Zin 5

Zin 5

Bestel HIER het nieuwe nummer zonder verzendkosten!
Zin
Lekkere recepten, vrolijke tips en grappige weetjes
De leukste paastips voor jou verzameld

Een heerlijk lang weekend met alle tijd om lang te tafelen. En te koken natuurlijk. Nog geen idee hoe je Pasen dit jaar gaat vieren? Wij helpen je…

Zin
Liep jij vroeger ook zo rond?
In de jaren 70 was de mode nogal – ehm – hilarisch

Vanaf de jaren 70 werd het dragen van een T-shirt, sweater, spijkerbroek en sneakers als ‘normaal’ gezien. Maar aan déze modetrends denken we liever niet terug…

Zin
Oostenrijkse Bregenzerwald
Voor de mooiste én lekkerste wandeltochten

Wie graag wandelt én van echte gastvrijheid houdt, beleeft straks in het Oostenrijkse Bregenzerwald een heerlijke vakantie. Bossen, vennen, almen en bergtoppen met fantastisch uitzicht: je raakt geïnspireerd tijdens het wandelen. Wil je dubbel genieten, boek dan een van de verschillende culinaire wandeltochten. Alle routes lopen door de mooiste landschappen; ontbijt, lunch en dessert met regionale specialiteiten zijn inbegrepen.

Zin
Maak kennis met het werk van Andy
De schoonheid van gebouwen

Andy Hendrata weet als geen ander de relatie tussen mensen, kunst en architectuur in een foto vast te leggen. Wij delen zijn mooiste foto’s én spraken deze fantastische fotograaf.

Zin
Zin & Coloplast
Gratis magazine over blaas- en darmproblemen bij Multiple Sclerose

Bijna 7 op de 10 mensen met MS krijgt last van blaasproblemen. Coloplast heeft een magazine samengesteld dat informatie geeft over blaas- en darmproblemen bij MS. Lees hoe andere mensen met MS omgaan met deze problemen. En leer meer over de oplossingen die hen helpen de kwaliteit van leven te verbeteren.

Zin
Een editie vol helden
Zin 5 is uit!

Met koningin Máxima, actrice Elsie de Brauw, schrijver Kira Wuck, drie vrouwen die de mooiste spullen maken met afdankertjes van de straat en een verhaal over helden die zich lieten omscholen voor de zorg of het onderwijs. Van Kamala Harris tot onze moeder: helden zijn er in alle soorten en maten, dichtbij en ver weg. En… een held zit zeker óók in jezelf.

Zin
We spraken schrijver, recensent en actrice Yolanda Entius
‘De relatie is volmaakt ongelijkwaardig’

Zin waagt het zomaar het scheppingsproces van de auteur te verstoren. We spraken Yolanda Entius toen ze nét de eerste letters van een nieuw schrijfproject op papier wilde zetten. Haar prachtige roman Niet ik, over de onmogelijke liefde voor een twee keer zo oude acteur, verscheen zojuist.

Zin
Vrolijk Pasen!

Om het lange Paasweekend te vieren hebben we alléén dit weekend een speciale aanbieding: neem een mini-abonnement van 3 nummers Zin voor slechts € 17,50!

Met Zin geniet je elke vier weken van: verrassende en spraakmakende interviews en verhalen met inhoud • inspirerende tips over exposities, films, festivals, boeken en theaters • praktische tips en verhalen over je gezondheid, financiën, werk, psyche, pensioen en relaties • fantastische reisproducties, nu wat vaker dichtbij huis of om juist even bij weg te dromen

Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 5 april 2021

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden