View this email in your browser

DE LL22 TERREINVIDEO

EN VERDER... DOWNLOAD DE LL22 APP VOOR JE VERTREK NAAR BIDDINGHUIZEN
Lieve Lowlanders,

Is het al tijd!? Justin Verkijk neemt je samen met festivaldirecteur Eric van Eerdenburg mee over het Lowlandsterrein, waar al weken wordt gewerkt. Loop alvast warm voor dit weekend met nieuwe geheimen, oude bekenden, horeca tips, kunst en meer. Nog één dag bankhangen…Bekijk de video hier

DOWNLOAD DE LL22 APP VOOR JE VERTREKT

Lowlanders: morgen zien we elkaar weer in Biddinghuizen! Deze week is er naar alle kaartkopers een mail met praktische informatie verstuurd. Heb je hem over het hoofd gezien? Je kunt hem hier nog bekijken.
Download voordat je naar de polder vertrekt nog de LL22 app, zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en programmawijzigingen. De app is beschikbaar voor iOS en Android. 

BLIJF OP DE HOOGTE

Op www.lowlands.nl zie je het overzicht van alle acts inclusief omschrijving. Beluister hier de LLowcast en verdiep je in het programma met de Lowlands 2022 YouTube-playlist en de Lowlands 2022 Spotify-playlist
Via de Facebookpagina van Lowlands, het LL22 Facebook event, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


SPREAD THE LLOVE EN TOT MORGEN,
LOWLANDS
Blijf op de hoogte van Lowlands 2022:
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube


Copyright © 2022 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Our mailing address is:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.