24 november 2017
Online versie
MarketingTribune
image
John de Mol presenteert Talpa Network
Donderdag 23 november 2017 zal de mediageschiedenis in gaan als de dag dat John de Mol Talpa Network presenteerde. In een afgeladen De La Mar Theater aan het Leidseplein in Amsterdam opende John de Mol zelf de Talpa presentatie met een voordracht, iets wat hij alleen bij hoge uitzondering doet.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Paradepaardje Coolblue XXL op Amsterdamse ZuidAs moet claim klantreisbureau verstevigen
Met de nieuwe Coolblue XXL vestiging aan de Amsterdamse ZuidAs wil de online retailer de klanttevredenheid verder omhoog stuwen door persoonlijke service te bieden bij de aanschaf van producten die daarom vragen, zo stelde ceo Pieter Zwart vanochtend tijdens de opening. Met de lancering van deze negende fysieke vestiging in Nederland – en met Den Haag zeer binnenkort in het verschiet – ontwikkelt de van oudsher online player zich langzaam maar zeker ook tot een retailer met een serieuze positie in het fysieke winkellandschap. Hoewel Zwart bezweert dat deze ambitie zijn begrenzingen kent. ‘We gaan de komende jaren wellicht naar 20 á 25 winkels, maar het zullen er geen 60 worden.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Renault toont toekomstvisie met de TreZor conceptcar
[advertorial] De TreZor conceptcar ademt innovatief design en zit vol met passie en emotie. De elegante styling en de op comfort gerichte features van deze elektrische GT vertalen Renaults visie op het gebied van toekomstige mobiliteit en emotionele aantrekkingskracht. Daarnaast vormt de TreZor het begin van een nieuwe reeks conceptcars die de designtaal en technologie voor toekomstige modellen laat zien.
image
Eenmalig voor 50 euro naar Mercurs
De organisatie van de Mercurs hanteert in verband met de jubileumeditie entreekaarten voor een zacht prijsje, namelijk 50 euro. Een eenmalige actie om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aanwezig te zijn bij de uitreiking op 14 december a.s.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[onderzoek] ST - GfK Consumentenonderzoek 2017: 70% van de jongeren shopt mobiel & andere winkeltrends
Inmiddels koopt bijna 90% van de Nederlanders weleens iets online, geeft een online koper in het eerste half jaar van 2017 gemiddeld € 757,- uit bij webshops en wordt op totaalniveau 23% van alle consumentenbestedingen aan producten en diensten1 online uitgegeven. De komende vijf jaar verwacht de Nederlandse consument alleen maar meer online te gaan besteden. Opvallend is dat hij hiervoor vaker zijn mobiel zal gebruiken, en dat hij vaker over de grenzen bij buitenlandse webshops gaat kopen. Dit blijkt uit het ShoppingTomorrow Consumentenonderzoek dat GfK in opdracht van ShoppingTomorrow uitvoerde onder een representatieve steekproef van ruim 5.000 Nederlanders.
lees verder
twitter facebook linkedin
Starten met Word Of Mouth Marketing
[advertorial] In dit whitepaper lees je alles wat je als marketeers over referral marketing moet weten. We behandelen de facts en figures, beschrijven de successen die telecomoperator Ben hiermee behaalt en geven in een stappenplan weer wat er komt kijken bij het opzetten van een member-get-member programma.
image
[Topvrouwen in marketing] Fleur van Zandbeek: 'Ik laat me niet leiden door het feit dat ik vrouw ben'
Blij verrast zijn wij met het feit dat er dit jaar een ContentmarketingVROUW van het Jaar een Grand Prix in ontvangst mocht nemen: Carlijn Postma. Blijkbaar is het niet moeilijk om een topvrouw in onze branche te vinden, maar toch zijn het negen van de tien keer de mannen die naar voren worden geschoven als er wordt gevraagd om een voorzittersrol, directiefunctie of gewoon een mening. Terecht of niet? En aan wie kunnen we dat beter vragen dan aan topvrouwen in onze branche zelf? We trappen af met Fleur van Zandbeek, ceo bij contentmarketingbureau Zandbeek.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
VIVA400-awards voor de 10e keer uitgereikt
De VIVA400-awards zijn donderdag 23 november voor de 10e keer uitgereikt aan de meest inspirerende en succesvolste vrouwen van Nederland. Presentator Art Rooijakkers presenteerde samen met blogger Sanny Verhoeven de jubileumeditie in Undercurrent in Amsterdam. VIVA400 wordt gesponsord door Renault.
lees verder
twitter facebook linkedin
De bouwstenen van digital marketing leren kennen?
[advertorial] Wil jij weten wat de bouwstenen van digital marketing zijn? Lees hier welke cruciale stappen je moet nemen om je succes en klantervaring te verbeteren. De bouwstenen leggen tegelijkertijd ook de basis voor het adopteren van AI en machine learning in de toekomst. Dit e-book bevat daarnaast relevante casestudies van klanten.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.