Met één telefoontje is uw verre reis geregeld!
 
Facebook   Twitter   Blog   Blog
Lees online
Indonesië en Bali -   9 januari 2019
 
Onvergetelijke rondreizen door Indonesië
Een individuele rondreis door Indonesië laat je de veelzijdigheid van dit prachtige eilandenrijk zien. De archipel strekt zich van west naar oost uit over zo’n 5.100 km langs de evenaar en vormt zo een waanzinnige bestemming waar je jaar na jaar naar terug kunt komen om iedere keer weer een andere ervaring te hebben. Elk eiland heeft weer iets anders te bieden. Hierbij een greep uit ons uitgebreide aanbod.
 
Verborgen plekjes van Bali
16-daagse privé-rondreis Bali inclusief âœˆ
Ervaar een andere kant van het beroemde Bali en ga op ontdekkingstocht naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige eiland. Tijdens deze rondreis zul je zien dat het eiland niet voor niets het thuis van de goden wordt genoemd.
Vanaf €1439,- p.p.
Bekijk deze reis
Best Deal Sumatra's orang-oetans en magisch Bali
16-daagse privé-rondreis Indonesië inclusief âœˆ
Je start jouw rondreis door Indonesië op Sumatra, ook wel ’eiland van goud’ genoemd en voor een groot deel bedekt met ongerepte regenwouden. Tijdens een wandeling dwars door de jungle, heb je de unieke kans om de zeldzame Sumatraanse orang-oetans van dichtbij te zien. Je eindigt de reis op het godeneiland Bali
Vanaf €1395,- p.p.
Bekijk deze reis
Islandhopping: Pareltjes rondom Bali
17-daagse privé-rondreis Bali inclusief âœˆ
Een populaire manier om je vakantie in Indonesië te besteden is om meerdere tropische eilanden tijdens één rondreis aan te doen. Tijdens deze individuele combinatiereis zul je naast het godeneiland Bali, nog 3 verschillende eilanden ontdekken. Je kunt genieten op de rustige tropische zandstranden van Nusa Lembongan, de schildpadrijke wateren van Gili Trawangan en het veelzijdige, maar nog onbekende Lombok.
Vanaf €1279,- p.p.
Bekijk deze reis
"Op Sumatra in Bohorok oog in oog staan met een moeder orang-oetan en haar baby was ontroerend. Verder heb ik genoten van de smaragdgroene sawa’s, weelderige jungle vol wildlife en het dolfijnen spotten in Lovina. Mijn favoriete warung is Little Bird in Sanur op Bali. Hier kun je voor ca. € 2 genieten van een overheerlijke nasi goreng met satéh"
Catharina van den Berg 
Jouw persoonlijke Indonesië specialist.
 Neem contact op met mij
 
 
Javaans verleden, orang-oetans en Bali
18-daagse privé-rondreis Indonesië inclusief âœˆ
Tijdens deze individuele rondreis door Indonesië combineer je 3 eilanden van de archipel met elkaar. Java, het eiland waar je veel terugziet uit ons Nederlands-koloniale verleden, maar ook met een prachtige lokale cultuur. Vervolgens naar de ruige jungle van Borneo, met de meest bijzondere plant- en diersoorten ter wereld. Op Bali kun je uitrusten aan het heerlijke strand.
Vanaf €1885,- p.p.
Bekijk deze reis
Sfeervolle luxe in Segara Village
10-daagse strandvakantie Bali inclusief âœˆ
Je kunt ook kiezen voor een luxe strandvakantie, aangevuld met leuke excursies over het eiland. Het nog rustige dorpje Sanur is geliefd bij vele Nederlands, waar je je meteen thuis zult voelen. De warme gastvrijheid en uitgebreide faciliteiten van het Segara Village zullen dit zeker versterken. 
Vanaf €1039,- p.p.
Bekijk deze reis
333travel.nl
333travel 
Productieweg 2 3481 MH Harmelen
0348 441951

Je ontvangt deze mailing van een Indonesie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.
Facebook   Twitter   Youtube   Blog   Pinterest   Pinterest